- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δαφνί: Στον εισαγγελέα και ξανά στο ψυχιατρείο ο 47χρονος - Μετά την δολοφονία της 44χρονης
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 47χρονος ο οποίος σκότωσε χτες τα ξημερώματα 44χρονη ασθενή με κομμάτι από σπασμένο καθρέπτη, μέσα σε δωμάτιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, όπου νοσηλευόταν και ο ίδιος.
Ο 47χρονος κρατήθηκε όλη τη νύχτα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, υπό την συνεχή φύλαξη δύο αστυνομικών και με εντολή του εισαγγελέα θα οδηγηθεί ενώπιον του, προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη και να διατάξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να οδηγηθεί εκ νέου στο Δαφνί.
Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος ο οποίος πάσχει από σοβαρή ψυχιατρική νόσο, είχε μεταφερθεί στο Δαφνί, ύστερα από την άγρια δολοφονία που είχε προβεί, με στυλό και ξύλινο κουτάλι, μιας άλλης γυναίκας ασθενούς στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, Ωστόσο, παρά την κατάσταση του βγήκε από τον θάλαμο όπου νοσηλευόταν και πήγε στο θάλαμο της άτυχης 44χρονης, όπου την έσφαξε με τον σπασμένο καθρέπτη, ενώ τραυματίστηκε και ίδιος από τα γυαλιά. Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο όπου ενημέρωσε τους νοσηλευτές για την αποτρόπαια πράξη του και εξαφανίστηκε, πριν φτάσει η Αστυνομία.
Για το λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ληφθούν καταθέσεις από όλο το αρμόδιο προσωπικό στο Δαφνί, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για όσους νοσηλεύονται γιατί διέπραξαν δολοφονία.
Παράλληλα έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από το υπουργείο Υγείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.