- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δαφνί: Συνελήφθη ο τρόφιμος που σκότωσε τη 44χρονη
Ο δράστης εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Χαϊδαρίου
Συνελήφθη ο 47χρονος τρόφιμος που σκότωσε τη 44χρονη στο ψυχιατρικό ίδρυμα στο Δαφνί
Ενημέρωση από τον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένουν οι αστυνομικοί προκειμένου να γνωρίζουν που θα μεταφέρουν τον 47χρονο που σήμερα τα ξημερώματα δολοφόνησε μία τρόφιμο του ψυχιατρικού ιδρύματος στο Δαφνί.
Ο δράστης εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Χαϊδαρίου σε σχετικά μικρή απόσταση από το ψυχιατρικό ίδρυμα. Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Το ζήτημα πλέον είναι αν θα πρέπει να μεταφερθεί στον εισαγγελέα λόγω της δολοφονίας 44χρονης γυναίκας ή αν θα μεταφερθεί κατευθείαν στην ψυχιατρική μονάδα των φυλακών Κορυδαλλού.
Το έγκλημα σημειώθηκε στις 4.00 τα ξημερώματα μέσα στο Δαφνί. Η γυναίκα λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο ίδρυμα ως χρήστρια ουσιών.
Στο πρόσωπο της ο 47χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δώσει εργαζόμενοι του ιδρύματος, θεωρούσε ότι έβλεπε μια 63χρονη γυναίκα που είχε δολοφονήσει στην Κέρκυρα. Έσπασε ένα τζάμι, άρπαξε ένα κομμάτι και με ένα πιρούνι άρχισε να χτυπά με μίσος τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μέσα στο αμόκ, ο δράστης τής έβγαλε τα μάτια με το μεταλλικό αντικείμενο το οποίο εγκατέλειψε στο σημείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Νεκρή είναι και η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας - Στο νοσοκομείο ένα ανήλικο παιδί
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου
Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη
Στο ΙΧ επέβαινε μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής και μία από την Αυστραλία
Νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Προφυλακίστηκαν σε Ναύπλιο και Μαλανδρίνο οι δύο 42χρονοι
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δικασίμων για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο
Στο μικροσκόπιο των αρχών φαρμακείο και επιχείρηση
Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση στον Πειραιά
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου
Η ανάρτηση της κλινικής όπου γέννησε
Ο μετροπόντικας σταμάτησε τις εργασίες του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο πατέρας του 28χρονου του βρήκε στο γκαράζ
«Τα στοιχεία δεν μπορούν να σταθούν από μόνα τους» υποστηρίζει ο κ. Καμπαγιάννης
Στον εισαγγελέα σήμερα ο συλληφθείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.