Ιωάννινα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλική τους και τη βιντεοσκοπούσαν - Πέντε συλλήψεις
Πέντε ανήλικα άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα της Παρασκευής (15.11) στα Ιωάννινα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Πρόκειται για τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της σωματικής βλάβης, παράνομης βίας και παράβασης νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν από τις αρχές των Ιωαννίνων και οι γονείς των συλληφθέντων ανηλίκων, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ιωάννινα: Το χρονικό της επίθεσης στην ανήλικη
Η καταγγελία από το κορίτσι έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ανήλικη υποστήριξε ότι δέχθηκε σωματική βία από έναν εκ των κατηγορουμένων. Ταυτόχρονα, άλλοι τρεις ανήλικοι τον παρότρυναν να συνεχίσει τις πράξεις του, ενώ ο πέμπτος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο το περιστατικό.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπου και θα υποβληθεί η σχηματισθείσα δικογραφία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.