Οι κάμερες του ΟΑΣΑ στις λεωφορειολωρίδες απαιτούν… ικανότητες αναρρίχησης
Ο αστυνομικός πρέπει να σκαρφαλώνει για να πάρει τα αρχεία - Το πρόβλημα με τη συλλογή δεδομένων
Νέες κάμερες του ΟΑΣΑ στις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας - Δεν δίνουν ασύρματα τα δεδομένα - Ο αστυνομικός πρέπει να ανέβει για να πάρει με USB την καταγραφή.
Με προβλήματα αποκαλύπτεται πως λειτουργούν οι ψηφιακές κάμερες του ΟΑΣΑ, που καταγράφουν τις παραβάσεις των οδηγών που εισέρχονται στις λεωφορειολωρίδες.
Οι κάμερες που τοποθέτησε ο ΟΑΣΑ πρόσφατα, με σκοπό να καταγράφουν τις παραβάσεις στις λεωφορειολωρίδες και να φωτογραφίζουν τους παραβάτες, κρατώντας δεδομένα όπως η ημερομηνία, η ώρα και η ταχύτητα, δεν είναι ασύρματες.
Όπως προκύπτει, η ανάκτηση των δεδομένων καταγραφής δεν είναι ασύρματη, αλλά απαιτεί σκαρφάλωμα αστυνομικού και εισαγωγή στικ USB σε αντίστοιχη θύρα.
Ελλάδα 2.0 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/QkAcngZL1c
— Jacob Betoras (@JBetoras) October 29, 2024
Το πρόβλημα με τις κάμερες του ΟΑΣΑ για τις παραβάσεις
Την αποκάλυψη έκανε o συγκοινωνιολόγος Κίμων Λογοθέτης, σε συζήτηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί» (το σχετικό απόσπασμα στο 3:18 του βίντεο).
Όπως ανέφερε ο κύριος Λογοθέτης, «αυτές οι 12 κάμερες του ΟΑΣΑ που τοποθετήθηκαν πριν από ένα διάστημα είναι όντως χρήσιμες και έχουν κάνει μια αρχή, έχουν όμως ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν δίνουν ασύρματα τα δεδομένα.
»Πρέπει δυστυχώς ο αστυνομικός να ανέβει πάνω στην κάμερα, να βάλει ένα στικάκι και να πάρει τα δεδομένα και αυτό βέβαια δημιουργεί μια δυσκολία στη διαχείριση του υλικού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γιώργος Σαουνάτσος
Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ανοιχτά τα τελωνεία, αναμένονται αποφάσεις
«Η περιοχή παρουσιάζει δύο χαρακτηριστικά»
Θα αποφασιστεί η έκδοσή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.