- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 47χρονο στο τροχαίο στη Λαμία
«Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να συνέλθω» αναφέρει
Τι λέει ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία - «Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να συνέλθω» αναφέρει
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμίας για το χαμό του 47χρονου χειρουργού ο οποίος σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση της μηχανής του με αγροτικό που οδηγούσε ένας 82χρονος.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) επέστρεφε στο σπίτι του μετά από μια δύσκολη βάρδια στο νοσοκομείο της Λαμίας όταν ξαφνικά ένα αγροτικό βγήκε από τον παράδρομο και συγκρούστηκε μετωπικά με τη μηχανή του.
«Ήταν εφημερία και σχολούσε από την δουλειά του. Κι ερχόταν στον δρόμο με 70 χιλιόμετρα με τη μηχανή. Δεν είχε ταχύτητα. Κι ένα φορτηγάκι πετάχτηκε από τον χωματόδρομο χωρίς να ελέγξει ένας παππούς και τον σκότωσε», ανέφερε η πεθερά του 47χρονου.
Η εφημερία του στα επείγοντα ήταν δύσκολη. Όλη τη νύχτα φρόντιζε τους 7 τραυματίες από τις φυλακές Δομοκού, συνεχίζοντας αγόγγυστα τη βάρδια του μέχρι το πρωί.
«Η εφημερία του έληξε 9 το πρωί. Αν έφευγε στις 9 το πρωί ίσως αν είχε φύγει στην ώρα του να απέφευγε το μοιραίο», ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 47χρονο στο τροχαίο στη Λαμία
«Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Τρύπωσα μέσα και κάθομαι. Δεν μπορώ να συνέλθω. Είμαι ξάπλα που δεν έχω χτυπήσει, κατάλαβες».
Ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού που συγκρούστηκε μετωπικά με την μηχανή του 47χρονου μουδιασμένος ακόμα από το σοκ δηλώνει συντετριμμένος για την οδύνη που προκάλεσε άθελα του.
«Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος. Και δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις», είπε ο 82χρονος.
Με πληροφορίες από LamiaNow
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.