- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άφαντος ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
«Δεν έχω εισαγγελική εντολή για κανένα μωρό» - Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι
Παλαιοχριστιανός: Άφαντος ο 45χρονος που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε - Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι
Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι ο Παλαιοχριστιανός, ο οποίος μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» το μεσημέρι της Τρίτης (24.09) και άρπαξε το μωρό του. Ο ίδιος τράπηκε σε φυγή με ταξί και αυτή τη στιγμή αναζητείται από τις αρχές με τον ίδιο να παραμένει άφαντος.
Πιο συγκεκριμένα, το παιδί, με εισαγγελική διαταγή είχε αφαιρεθεί από την οικογένεια εξαιτίας των κακών συνθηκών διαβίωσης και σήμερα, επρόκειτο να μεταφερθεί από το μαιευτήριο στο νοσοκομείο «Μητέρα». Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του μαιευτηρίου περίπου στις δύο το μεσημέρι και παρά το γεγονός ότι υπάλληλοι της εταιρίας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φρούρηση του κτιρίου βρίσκονταν σε ετοιμότητα, ο αποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός» μπήκε στη μονάδα όπου βρισκόταν το παιδί και το πήρε κάτω από τη …μύτη του προσωπικού.
Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανό συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους που μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».
Τι είπε ο παλαιοχριστιανός για το περιστατικό
Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega, στην οποία ανέφερε: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».
«Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο "Μητέρα". Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει», είπε στη συνέχεια.
«Όταν δεν έχω εντολή από κάποιον εισαγγελέα, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί μου; Δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί, γιατί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολούθησαν κάποιοι σεκιουριτάδες και υγειονομικοί από πίσω και δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα», επισήμανε καταληκτικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.