- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Φωτιά στις Κοκκινάδες Αργολίδας - Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Καίει δασική έκταση - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κοκκινάδες Αργολίδας - Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Κυριακής, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή Κοκκινάδες Αργολίδας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση και μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικίες.
Στην επιχείρηση για την κατάσβεση συμμετέχουν 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη.
Διάσπαρτες εστίες στη φωτιά στις Σάπες Ροδόπης
Συνεχίζεται από το πρωί η επιχείρηση κατάσβεσης στη φωτιά που ξέσπασε στις Σάπες της Ροδόπης. Πρόκειται για περιστατικό που είναι σε εξέλιξη με διάσπαρτες εστίες.
Η εικόνα των τελευταίων ωρών από το μέτωπο με τις φλόγες είναι καλύτερη, ωστόσο στην περιοχή παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ρίψεις νερού πραγματοποιεί από τα ξημερώματα κι ένα αεροσκάφος για να τεθεί η φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Συγκεκριμένα βάσει του Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στην κατηγορία κινδύνου 4 βρίσκονται η Αττική και η Εύβοια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H μητέρα της βουλεύτριας Έλενας Ακρίτα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών
Πολύωρες διαδρομές και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς
Ακόμα και μέσα από χωματόδρομους η έξοδος των εκδρομέων
Μια μέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στην ικανότητα να συνεχίζουμε πιο δυνατοί
Από παρακαμπτηρίους η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων 2025
«Fake news ότι η ΕΛΑΣ δίνει καρόδρομους ως επίσημες παρακαμπτήριες» δηλώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Εκτεταμένη διασπορά της ευλογιάς αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα, με αυστηρά μέτρα μετακίνησης και βιοασφάλειας
Πρόστιμα ύψους 19.600 ευρώ
Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της
Γιατί η ΕΛΑΣ λέει «όχι» στο άνοιγμα της κυκλοφορίας
Οι έκτακτες τροποποιήσεις ανά περιοχή
Ακινητοποιημένα τα διερχόμενα αυτοκίνητα
Το έτος κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
Διαβάστε αναλυτικά όσα συμβαίνουν στα μπλόκα
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Ενώ επέστρεφε από χριστουγεννιάτικο πάρτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.