- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά
Ο νεαρός έπαθε ανακοπή μετά από συμπλοκή
Θάνατος ναυαγοσώστη στα Χανιά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Η αιτία της συμπλοκής
Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά, όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο 20χρονος ναυγοσώστης είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω της συμπλοκής που προηγήθηκε στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο. Οι 24χρονοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή.
Θάνατος ναυαγοσώστη στα Χανιά: Η συμπλοκή πριν ο 20χρονος καταρρεύσει
Ο 20χρονος κατέρρευσε μετά από συμπλοκή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο κατηγορουμένων, οι νεαροί δεν ανέφεραν στον εισαγγελέα τον λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο, παρά μόνο μίλησαν για κάποια αρχική φιλονικία, η οποία κλιμακώθηκε. «Βεβαιώνεται από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο θανών ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος. Δεν φέρει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους, αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και τη λήψη αποδεικτικού υλικού όπως μαρτυρίες και βίντεο», δήλωσε ο κ. Ντερμανάκης.
«Η όλη εικόνα είναι ότι ο θανών, και δεν τον λέω τυχαία θανόντα και όχι θύμα, επιτέθηκε βιαιότατα στους κατηγορούμενους με χτυπήματα πολύ επικίνδυνα. Θεωρώ ότι ένα από αυτά τα χτυπήματα που έδωσε στον έναν κατηγορούμενο με το κεφάλι του, θα το πω απλά, κουτουλιά, ίσως είναι αιτία του αυτοτραυματισμού του και στη συνέχεια του επελθόντος θανάτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.