- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σε αυτό το κατάστημα ΟΠΑΠ έπαιξε ΛΟΤΤΟ ο υπερτυχερός που εξασφάλισε κέρδη για μια 10ετία
Θα μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του 10.000 ευρώ τον μήνα
Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ του Ευόσμου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία
Δέκα χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει κάθε μήνα έχει ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς στην κλήρωση της Τετάρτης. Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ του Ευόσμου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία.
«Το κατάστημά μας θα μείνει στην ιστορία του ΛΟΤΤΟ, καθώς εδώ κατέθεσε το δελτίο του ο πρώτος μεγάλος νικητής του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Η χαρά μας δεν περιγράφεται. Το ποσό των 10.000 ευρώ δεν είναι μικρό. Το να εισπράττει κανείς αυτό το ποσό κάθε μήνα επί 10 χρόνια είναι πραγματικά ασύλληπτο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη στον νικητή και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, Θανάσης Γιαπουτζής.
«Όλη η Θεσσαλονίκη μιλάει για τον τυχερό»
«Από το πρωί δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Συγγενείς, φίλοι και πελάτες του καταστήματος καλούν για να μας ευχηθούν και να μας δώσουν συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος πως εκτός από το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ θα αποτελεί εξίσου μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλη τη Θεσσαλονίκη για πολλές ημέρες ακόμα. Μακάρι να έρθουν κι άλλες επιτυχίες για το κατάστημά μας», συμπληρώνει ο κ. Γιαπουτζής.
Σχετικά με το τυχερό δελτίο, εξηγεί: «Ο μεγάλης νικητής συμπλήρωσε ένα δελτίο 3 στηλών με προσωπικές επιλογές αριθμών. Τα νούμερα 3, 5, 22, 30, 39 και 48 της χθεσινής κλήρωσης θα μείνουν αξέχαστα στον υπερτυχερό, που χάρη στο ΛΟΤΤΟ είναι πλέον εκατομμυριούχος, αν δει κανείς το έπαθλο συνολικά».
Κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές
Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν σε κάθε κλήρωση κέρδη με το μήνα. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.