- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι
Τον χτύπησε με το σφυρί για να γλιτώσει
Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι - Τον χτύπησε με το σφυρί για να γλιτώσει
Μία 62χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από 23χρονο στο χωράφι της σε περιοχή της Αχαΐας, όπου είχε μεταβεί για να μαζέψει τη σοδειά. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι αρχικά ο άνδρας την πλησίασε για να της ζητήσει δουλειά, ωστόσο, στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος για να τη βιάσει.
Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι
Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα από το χωριό Νιφορέικα ήταν μόνη της στο χωράφι όταν ο 23χρονος άρχισε να την πλησιάζει. Ο άνδρας προσπάθησε να την προσεγγίσει ζητώντας της δουλειά. Όταν η 62χρονη του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει, αυτός της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και όπως καταγγέλλει η 62χρονη, τη βίασε.
Η γυναίκα πάλεψε για να σωθεί, κατάφερε να φτάσει και να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη και έτσι η 62χρονη γλίτωσε και άρχισε να τρέχει. Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, με την 62χρονη να προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.