Θεσσαλονίκη: "Ωχ παππού, η μαμά θα πέσει από τις σκάλες γιατί είναι πολύ μεθυσμένη"»
Στη φυλακή, με απόφαση δικαστηρίου, μεθυσμένη μητέρα
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή, με απόφαση δικαστηρίου, μεθυσμένη μητέρα
Στη φυλακή για δύο μήνες οδηγείται μία 49χρονη επειδή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης ενώ ήταν μόνη της στο σπίτι με την 7χρονη κόρη της, εκθέτοντάς την σε κίνδυνο. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης την καταδίκασε σε συνολική φυλάκιση 15 μηνών και αποφάσισε να εκτίσει τους δύο πρώτους μήνες της ποινής, ενώ το υπόλοιπο αυτής το ανέστειλε επί τριετία.
Η 49χρονη κρίθηκε ένοχη για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο και βία κατά υπαλλήλων, επειδή στη θέα των αστυνομικών που κλήθηκαν να επιληφθούν προέβαλε αντίσταση, χτυπώντας τους με κλωτσιές και μπουνιές.
Το χρονικό της υπόθεσης
Την ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει νωρίτερα ο παππούς της 7χρονης (από την πατρική της γραμμή), όταν η ανήλικη τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ζητώντας του να πάει από το σπίτι της και να την πάει στην παιδική χαρά.
Όταν ο 74χρονος παππούς την παρέλαβε και έφυγαν από το σπίτι, η εγγονή του τού εκμυστηρεύτηκε ότι τον πήρε τηλέφωνο γιατί η μητέρα της ήταν πολύ μεθυσμένη και φοβόταν να μείνει μόνη στο σπίτι μαζί της, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Επίσης, η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι την προηγούμενη εβδομάδα που έμενε μαζί της (οι γονείς είναι χωρισμένοι και έχουν την συνεπιμέλεια του παιδιού), ήταν η τρίτη φορά που ήταν τόσο μεθυσμένη.
«Μόλις η εγγονή μου είδε τη μητέρα της, μού είπε "ωχ παππού, η μαμά θα πέσει από τις σκάλες γιατί είναι πολύ μεθυσμένη"», ανέφερε ο παππούς καταθέτοντας στο δικαστήριο. Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, η 7χρονη φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της καταναλώνει αλκοόλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού οφείλονταν τα δυστυχήματα
Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ή τις ναυτιλιακές εταιρείες
Σύσταση για σταδιακή επιστροφή εκδρομέων
Τι δείχνουν τα στοιχεία της IQAir
Η ανακοίνωση της εταιρίας
Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί
Την Κυριακή η πανελλαδική σύσκεψη
Ο αριθμός που έδωσε επίσημα το Υπουργείο Παιδείας
Τι επισημαίνει η Επιτροπή των μπλόκων
Ο Κρητικός λατόμος που προσπάθησε να ξεφύγει από τη Χούντα
Τα αξιοσημείωτα μετεωρολογικά στοιχεία σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ΜΕΤΕΟ
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Βαν της Νέας Οδού τον συνόδευε για ασφάλεια
Μια νέα γενιά που αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε, δημιουργούμε και ζούμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.