Ελλαδα

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, καμία μάνα να μη περάσει αυτό που περνάω εγώ»

«Ζητάω ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου, η κόρη μου περιμένει δικαίωση» είπε η μητέρα της 28χρονης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπε η μητέρα της Κυριακής - «Ζητάω ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου, η κόρη μου περιμένει δικαίωση» είπε η μητέρα της 28χρονης

«Το νινάκι μου περιμένει τη δικαίωση». Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στην εκπομπή του Ant1 και στο σπαρακτικό της μήνυμα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «καμία μάνα να μη περάσει αυτό που περνάω εγώ».

Το μήνυμα της μητέρας της Κυριακής Γρίβα

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου. Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δε θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε και η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση».

Η στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής μεταφέρεται από το Τζάνειο στον Κορυδαλλό

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, το όχημα των μεταγωγών πέρασε την πύλη του νοσοκομείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιοι από τους γιατρούς και νοσηλευτές μαζί με αστυνομικούς βρίσκονταν στην είσοδο τη στιγμή της μεταφοράς του κατηγορούμενου.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής παρέμεινε στο Τζάνειο όπου και εξετάστηκε από γιατρούς αλλά και από ψυχολόγο, ούτως ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.