Ελλαδα

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Το βίντεο αποτυπώνει τα λεπτά μετά τη δολοφονία της Κυριακής και της αντιδράσεις της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων
Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων © (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Γυναικοκτονία: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο στους Αγ. Αναργύρους - Το βίντεο αποτυπώνει τα λεπτά μετά τη δολοφονία της Κυριακής και της αντιδράσεις της Αστυνομίας

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον Ant1 από τη νύχτα που η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Το νέο βίντεο καταγράφει τις κινήσεις του φρουρού – σκοπού αλλά και των υπόλοιπων αστυνομικών έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων λίγο μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0kiju8x9pl5)

Ενδεικτικό είναι ότι, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, με το χέρι στην τσέπη και με αργές κινήσεις, ο σκοπός προχωρά προς το Τμήμα για να ενημερώσει.

«Της έλεγε θα την σκοτώσει, αν χωρίσουν»: Νέες μαρτυρίες για τη γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους

Νέα στοιχεία για την κακοποίηση και τις απειλές που δεχόταν η Κυριακή δίπλα στον δολοφόνο της τα προηγούμενα χρόνια έδωσε μια φίλη της κοπέλας, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ». 

Η φίλη και συνάδελφός της που ήταν το ταίρι της στο συνεργείο, είπε χαρακτηριστικά πως «ο σύντροφός της δεν έχει ψυχολογικά, έχει μανία με τις γυναίκες. Μάλωνα συνέχεια μαζί του. Την Κική την έκανε ό,τι ήθελε. Επτά χρόνια ήταν μαζί. Της μίλαγε πολύ άσχημα, της έλεγα: «Τι κάνεις με αυτό το παιδί; Δεν είναι για σένα, άστον φύγε. Μάλιστα μου έλεγε ότι ήταν έγκυος και την είχε χτυπήσει τόσο πολύ και έχασε το μωρό και χώρισαν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0ifpj5zmipl)

Φίλη Κυριακής: Της είχε πει πολλές φορές ότι θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν

Όπως ανέφερε η ίδια η Κυριακή πολλές φορές χώριζε, αλλά την γύριζε πάντα πίσω με απειλές: «Της είχε πει πολλές φορές ότι θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν. Της είχα πει να φύγει, γιατί κάποια μέρα θα τη σκότωνε και εκείνη έλεγε ότι τον αγαπάει».

Η Κυριακή πήγαινε στην δουλειά με σημάδια και μελανιές, συνέχισε η φίλη της, προσθέτοντας πως η οικογένειά της της έλεγε να φύγει από αυτή τη σχέση. «Όταν είχε πάει στη μαμά της μια μέρα, αυτός φώναζε τόσο πολύ και της λέω: 'Το βρίσκεις λογικό, να σε βρίζει επειδή πήγες στη μαμά σου;'. Αυτός μας έβαζε και δουλεύαμε και καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και μας περίμενε…»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0iid5kmyjgx)

«Μου απαγόρευσε να της μιλήσω και για ότι ήθελα θα έπρεπε να μιλάω με εκείνον»: Νέες μαρτυρίες στο φως

Για τη αρρωστημένη σχέση της Κυριακής με τον 39χρονο μίλησε και μια άλλη πρώην συνάδελφός της. «Ήταν ένα πολύ φοβισμένο κορίτσι. Όποτε απομακρυνόμασταν για να πούμε δυο κουβέντες σαν γυναίκες, ερχόταν ο Θανάσης τρέχοντας. Ήταν πολύ χειριστικός και αυταρχικός και κάποια στιγμή που έπρεπε να δω την Κυριακή για ένα θέμα δουλειάς, μου απαγόρευσε να της μιλήσω και για ότι ήθελα θα έπρεπε να μιλάω με εκείνον».

Σε ερώτηση για το αν είχε προσέξει ποτέ σημάδια πάνω της από κάποιο χτύπημα, απάντησε ότι δεν είχε δει κάτι γιατί φορούσε πάντα ρούχα με μακριά μανίκια.

«Ακόμα και αυτό τώρα που κάνει που το παίζει τρελός με έχει εξοργίσει και όχι μόνο εμένα. Ελπίζω να μην τη γλιτώσει», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ