Ελλαδα

«Γιατί δεν με θέλεις;»: Η επιστολή του γυναικοκτόνου στην Κυριακή Γρίβα - Της ζητούσε να είναι και πάλι μαζί

Η 28χρονη φέρεται να είχε μαζί της την επιστολή όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 28χρονη Κυριακή και ο 39χρονος γυναικοκτόνος σε κοινή τους φωτογραφία στα social media - Κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - Η 28χρονη φέρεται να είχε μαζί της την επιστολή όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα

Μία οκτασέλιδη επιστολή φέρεται να είχε στείλει ο 39χρονος γυναικοκτόνος στην 28χρονη Κυριακή Γρίβα, ζητώντας της να είναι ξανά μαζί. Το θύμα φέρεται να είχε μαζί του την επιστολή όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει βοήθεια. Λίγες στιγμές αργότερα - ακριβώς έξω από το ΑΤ - η νεαρή νηπιαγωγός έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 39χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0al2lj5db15)

Γυναικοκτονία: Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή

«Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δε με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο» έγραφε μεταξύ άλλων ο 39χρονος γυναικοκτόνος στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega. Ανάμεσα σε άλλα της έγραφε ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθούσε να την πείσει να τα ξαναβρούν. «Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…» ανέφερε σε άλλο σημείο της επιστολής ο γυναικοκτόνος. 

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει ο 39χρονος στην επιστολή που - κατά πληροφορίες - δεν φέρει ημερομηνία. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0erlvdl6byp)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο - Ήρθε από την Άρτα για να σκοτώσει την Κυριακή»

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο η συνήγορος του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Η κ. Μαζαράκη υποστηρίζει ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος είχε σχεδιάσει το έγκλημα και ότι ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στη δολοφονία της 28χρονης. «Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει», η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0egt6lye48h)

Το δικό του μήνυμα προς όλες τις γυναίκες στέλνει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, κάνοντας έκκληση προκειμένου να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει. «Αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του, μετά από τόσες θυσίες που έκανε να το μεγαλώσει και να το φτάσει στην ηλικία των 28 χρονών», σημείωσε. 

«Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και 6 χρονών η καθεμιά τους, μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου» συμπλήρωσε ο πατέρας της Κυριακής.

«Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε, μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν! Η κορούλα μου δε θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0e1yxjwl24x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ