Ελλαδα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο - Ήρθε από την Άρτα για να σκοτώσει την Κυριακή»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κυριακή Γρίβα, το 28χρονο θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους
Η Κυριακή Γρίβα, το 28χρονο θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους © Facebook

Γυναικοκτονία - Αγ. Ανάργυροι: Προμελετημένο έγκλημα; - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο η συνήγορος του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Γυναικοκτονία - Αγ. Ανάργυροι: Προμελετημένο έγκλημα;

Η κ. Μαζαράκη υποστηρίζει ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος είχε σχεδιάσει το έγκλημα και ότι ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στη δολοφονία της 28χρονης. «Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει», η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0egt6lye48h)

Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

Το δικό του μήνυμα προς όλες τις γυναίκες στέλνει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, κάνοντας έκκληση προκειμένου να μιλούν για ό,τι τους συμβαίνει. «Αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του, μετά από τόσες θυσίες που έκανε να το μεγαλώσει και να το φτάσει στην ηλικία των 28 χρονών», σημείωσε. 

«Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και 6 χρονών η καθεμιά τους, μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου» συμπλήρωσε ο πατέρας της Κυριακής.

«Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε, μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν! Η κορούλα μου δε θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0e1yxjwl24x)

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κυριακής. Ο προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προτού προλάβει να συμπληρώσει καλά-καλά δύο 24ωρα στην Έ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος. Βρέθηκε στην τουαλέτα του κελιού του, να έχει φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από τις γάζες με τις οποίες είχαν τυλίξει τα τραύματα του από την προσπάθεια του να αυτοτραυματιστεί μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Τον βρόγχο, είχε κρεμάσει από μια βίδα που συγκρατούσε σωλήνα του νερού της τουαλέτας του κελιού. Τον βρήκε ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους βάρδιας, που ανά 20 λεπτά τον ήλεγχαν προκειμένου να διαπιστώνουν ότι δεν θα προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό του.

Εάν και βρέθηκε χωρίς σφυγμό, οι σωφρονιστικοί τον επανέφεραν στη ζωή και τον μετέφεραν στον «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Αυτό που τονίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους είναι πως οι δύο ψυχίατροι του σωφρονιστικού καταστήματος είχαν κρίνει πως δεν πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική, αφού δεν διέκριναν αυτές τις ενδείξεις που θα τον οδηγούσαν μακριά από τον γενικό πληθυσμό της φυλακής.

Η κατάσταση του, εάν και σοβαρή, θεωρείται πως έχει σταθεροποιηθεί και μέλημα των γιατρών, είναι να επιστρέψει κανονικά στις φυλακές και να δικαστεί εν τέλει για το έγκλημα το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε, με θύμα την πρώην αρραβωνιαστικιά του

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY