Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Παραλιακή - Οι δρόμοι με δυσκολίες αυτήν την ώρα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητο κολλημένα στην κίνηση
Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Η κίνηση αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε τον χάρτη

Κίνηση επικρατεί αυτήν την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα, καθυστερήσεις και δυσκολίες καταγράφονται για ακόμη ένα πρωινό, σήμερα 2 Απριλίου 2024.

Η κίνηση αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, με αυξομειούμενες τάσεις στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από το ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δυσκολίες την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και από τον Φάρι Ψυχικού έως την Πανόρμου και ανά τμήματα από την Κατεχάκη μέχρι την Αττική οδό. Καθυστερήσεις στην Κατεχάκη από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο.
Δυσκολίες και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα προς τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό. Προβλήματα στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα αλλά και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Ο χάρτης με την κίνηση αυτήν την ώρα στην Αθήνα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Παραλιακή - Οι δρόμοι με δυσκολίες αυτήν την ώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ