- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καταδικάστηκε 30χρονος ο οποίος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό λόγω κλήσης για διπλοπαρκάρισμα
Ποινής φυλάκισης 9,5 μηνών, με 3ετή αναστολή
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 30χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση για διπλοπαρκάρισμα
Σε συνολική ποινής φυλάκισης 9,5 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε 30χρονος που επιτέθηκε σε δικυκλιστή αστυνομικό, επειδή του «έκοψε» κλήση για παράνομη στάθμευση στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.
Δικάζοντας την υπόθεση, με την αυτόφωρη διαδικασία, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (επειδή κατείχε μικροποσότητα χασίς).
Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 30χρονος είχε «διπλοπαρκάρει» το αυτοκίνητό του, προκειμένου να αγοράσει καφέ. Βγαίνοντας από τον καφέ και καθώς διαπίστωσε τη βεβαίωση της παράβασης και την αφαίρεση της πινακίδας κυκλοφορίας τού οχήματος «ξεκίνησε να με βρίζει», κατέθεσε ο αστυνομικός. «Έβγαλε ένα πακέτο κλήσεις από το αμάξι, άφησε τον καφέ, μου πήρε την πινακίδα και πήγε να φύγει. Του είπα «σταματά ξεπέρασες τα όρια". Μόλις τον έπιασα έπεσε κάτω, σηκώθηκε, πήγε να φύγει και μου έδωσε μια μπουνιά με την πινακίδα στα χέρια. 'Αρχισε να φωνάζει, να βρίζει, να με σκουντάει, δε μπορούσα ούτε συνδρομή να καλέσω, ήταν σε κακή κατάσταση», ανέφερε ο ίδιος μάρτυρας.
Στην απολογία του, ο 30χρονος, με καταγωγή από την Γεωργία, αναγνώρισε το «λάθος» του, όπως είπε, και ζήτησε συγγνώμη από τον αστυνομικό. «Κατέβηκα να πάρω καφέ, να πάω στη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Βγαίνοντας είδα τον αστυνομικό με το μπλοκάκι, φώναξα "φεύγω φεύγω". Δεν μου έδωσε σημασία. Αγχώθηκα και νευρίασα γιατί μου πήρε την πινακίδα και δεν ήξερα πως να πάω στη δουλειά. Με τον τρόπο που αντέδρασε μου έδωσε αφορμή για να τον βρίσω. Παραφέρθηκα, δεν είχα πιει καφέ. Τη μικροποσότητα ναρκωτικών την είχα για προσωπική χρήση», απολογήθηκε και πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.