Ελλαδα

Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα που νόσησε από μηνιγγίτιδα

Σε κρίσιμη κατάσταση η 42χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πάτρα - Μηνιγγίτιδα: Στο ΚΑΤ η 19χρονη φοιτήτρια - Η κατάσταση της 42χρονης

Επιπλοκή παρουσιάστηκε στην υγεία της 19χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Πάτρα - Μηνιγγίτιδα: Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η 19χρονη φοιτήτρια

Σύμφωνα με το tempo24.news, παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν τη μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ, όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d001pn8vacsp)

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου. Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ήλιαδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο, ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πύργο και από εκεί στην Πάτρα.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογένειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czzlwqa60x15)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ