Ελλαδα

Αποτρόπαιο θέαμα στη Ρόδο: Εντοπίστηκαν νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού

Είναι εγκαταλειμμένα χωρίς νερό και φαγητό - Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποτρόπαιο θέαμα στη Ρόδο: Εντοπίστηκαν νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού
Αποτρόπαιο θέαμα στη Ρόδο: Εντοπίστηκαν νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού © Νικόλας Γουδής/Facebook

Ρόδος: Νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού - Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία - Είναι εγκαταλειμμένα χωρίς νερό και φαγητό

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Ρόδου, το γεγονός πως ελάφια στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο είναι εντελώς παρατημένα χωρίς νερό και τροφή και μέσα στο ίδιο πάρκο υπάρχουν δεκάδες που έχουν βρεθεί νεκρά.

Την καταγγελία έκανε ένας επισκέπτης που με ανάρτησή του στο facebook έφερε στο φως της δημοσιότητας εικόνες από τον περιφραγμένο χώρο του πάρκου όπου δεκάδες ελάφια κείτονται νεκρά.

Ο επισκέπτης του πάρκου εξέφρασε την οργή του για το συμβάν που αντίκρυσε, ενώ παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες από το αποτρόπαιο σκηνικό απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια στα άτυχα ζώα.

Η ανάρτηση στο Facebook

Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα συμβαίνει τώρα στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο υπάρχει ένας χώρος περιφραγμένος με πλέγμα.. Μέσα έχει δεκάδες νεκρά ελάφια και κάποια ζωντανά που κάθονται ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια από νεκρά ελαφια.. Είναι εγκατελειμενα χωρίς νερό και φαγητό σίγουρα εδώ και καιρό.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει χρειάζονται άμεσα νερό και φαγητό μήπως γλιτώσουν τα ζωντανά... Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτός ο χώρος... Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό...

Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα συμβαίνει τώρα στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο υπάρχει ένας χώρος περιφραγμένος με πλέγμα.. Μέσα...

Posted by Nikolas Goudis on Monday, March 18, 2024

Μηνυτήρια αναφορά για τα νεκρά ελάφια

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σήμερα η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Ρόδου κα Γιούλα Διμέλη, για τα όσα αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διήμερο αναφορικά με τα ελάφια που βρέθηκαν νεκρά στο πάρκο του Ροδινιού.

Σε ανάρτησή της για το σοβαρό θέμα επίσης η πρόεδρος του συλλόγου φιλοζωϊκής Ρόδου αναφέρει: «Κατά τα άλλα οι υπεύθυνοι του δασαρχείου ενοχλήθηκαν που η ομάδα των εθελοντών μας με οργανώτρια την Λουλουδίτσα Λάρου σιτίζει τα ελεύθερα ελάφια σε διάφορες περιοχές χωρίς τη συμμετοχή τους. Ο σύλλογος προχωρά σήμερα σε αναφορά στην Εισαγγελία αν κ το πιο πιθανό είναι να έχουν ήδη κινηθεί αυτεπάγγελτα».

Πληροφορίες από Rodini.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ