Ελλαδα

Μια 18χρονη και δυο ανήλικοι έκλεψαν 50.000 ευρώ από βυτιοφόρο στη Ρόδο

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια 18χρονη και δυο ανήλικοι έκλεψαν 50.000 ευρώ από βυτιοφόρο στη Ρόδο
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ρόδος: Μια 18χρονη και δυο ανήλικοι έκλεψαν 50.000 ευρώ από βυτιοφόρο - Το χρονικό του συμβάντος

Στην ταυτοποίηση δύο ανήλικων αγοριών και ενός 18χρονου κοριτσιού προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Ρόδου για την κλοπή τσάντας με 50.000€ από βυτιοφόρο ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Ρόδος: Πώς έγινε το περιστατικό - Αρνούνται τα πάντα οι φερόμενοι ως δράστες

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου όταν το θύμα βρισκόταν εντός ενός σπιτιού προκειμένου να συνδέσει την παροχή με τον καυστήρα έχοντας ξεχάσει να κλείσει το όχημά του. Εκεί, ωστόσο, είχε αφήσει τα χρήματα που προόριζε για να πληρώσει τους προμηθευτές του πρατηρίου που διατηρεί στην περιοχή Αφάντου. Μέχρι να επιστρέφει στο βυτιοφόρο, η τσάντα που είχε μέσα το υπέρογκο αυτό ποσό είχε εξαφανιστεί. Αμέσως κατήγγειλε το συμβάν και ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών.

Μετά την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής, διαπιστώθηκε πως την κλοπή είχαν κάνει μία 18χρονη μαζί με δυο ανήλικους 16 και 13 χρόνων. Τα παιδιά αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή και τα χρήματα δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου υποβλήθηκε η δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών νεαρών -οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου- και σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ