Ελλαδα

Δεληβοριάς για τρανσφοβική επίθεση: «Σιχασιά για τους πολιτικούς που αποφάσισαν να κολακέψουν το Τέρας»

Η ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις © Youtube

Θεσσαλονίκη: Ο Φοίβος Δεληβοριάς για την τρανσφοβική επίθεση

Στην τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, υποστηρίζοντας ότι την ευθύνη που έχουν οι πολιτικοί και η εκκλησία.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φοίβος Δεληβοριάς δήλωσε ότι οι πολιτικοί, η εκκλησία και τα κανάλια είναι συνένοχοι. «Ακόμη μεγαλύτερη σιχασιά για τους πολιτικούς που αποφάσισαν να κολακέψουν το Τέρας, μην ψηφίζοντας τον γάμο. Για τους παπάδες, τους εθνικούς μας «διανοούμενους», τα κανάλια. Είναι συνένοχοι», έγραψε συγκεκριμένα.

Ακόμη μεγαλύτερη σιχασιά για τους πολιτικούς που αποφάσισαν να κολακέψουν το Τέρας, μην ψηφίζοντας τον γάμο. Για τους παπάδες, τους εθνικούς μας «διανοούμενους», τα κανάλια. Είναι συνένοχοι. #aristotelous

Posted by Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias on Sunday, March 10, 2024

Θα φτάσω στα άκρα για να τιμωρηθούν»

Ένα από τα δύο θύματα της τρανσφοβικής επίθεσης, έδωσε την δική του «απάντηση» για τα όσα συνέβησαν, μέσω ενός στόρι στο Instagram.

«Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, θα μάθετε να εσωτερικεύετε όλο αυτόν τον θυμό με τα εαυτά σας, και όχι να εκφράζεστε επιθετικά σε άλλα άτομα. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία επίθεση που δέχομαι, βέβαια ποτέ ξανά σε τέτοιο scale. Αλλά θα σας πω, ότι δεν θα τα βάλω κάτω, θα φτάσω στα άκρα να τιμωρηθούν και να παραδειγματιστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές! Άμα χρειαστεί θα πληρώσω και με την ίδια μου την ζωή.

Για όλα τα 20 χρόνια που ζω και παλεύω, θα τα χαρίσω προς όλα τα άτομα που έχουν χαθεί άδικα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το ελεύθερο να επιτίθεστε σε μειονότητες, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμία ελευθερία. Όχι κοινωνική, αλλά προσωπική, και για αυτό σας λυπάμαι πραγματικά, που δεν έχετε εκφραστεί ούτε μία φορά στην ζωή σας αληθινά, που δεν θα καταφέρετε ποτέ να μάθετε τι σημαίνει αλληλεγγύη».

@provc1ntcyu #fyp #skg #greece #phobia ♬ original sound - 🐀🐀🐀🐀🐀

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ