Ελλαδα

Π. Μαρινάκης για επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Οι αυτουργοί των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν

Ελεύθεροι οι ανήλικοι συλληφθέντες για το ομοφοβικό επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Π. Μαρινάκης για επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Οι αυτουργοί των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν

Μαρινάκης για επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός – Οι αυτουργοί αυτών των πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη

«Οι αυτουργοί αυτών των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης: Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός

Στη χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν δύο τρανς άτομα στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρει ότι η επίθεση αυτή προκαλεί «θλίψη και οργή», επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός».

@provc1ntcyu #fyp #skg #greece #phobia ♬ original sound - 🐀🐀🐀🐀🐀

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Θλίψη και οργή προκαλεί η επίθεση με στοιχεία λιντσαρίσματος σε δύο συνανθρώπους μας στη Θεσσαλονίκη, επειδή απλώς έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός. Οι αυτουργοί αυτών των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά. Θλιβερές εξαιρέσεις δεν πρόκειται να μας αφήσουν πίσω».

Οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι οι ανήλικοι συλληφθέντες για το ομοφοβικό επεισόδιο

Ελεύθερα αφέθηκαν πριν από λίγο τα 11 ανήλικα άτομα που συνελήφθησαν χθες για την ομοφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους εναντίον δύο τρανς ατόμων.

Οι ανήλικοι έιχαν οδηγηθεί νωρίτερα ενώπιον εισαγγελέα αφέθηκαν ελέυθεροι με προφορική εντολή του. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν μαζί με 10 ακόμα ενήλικα άτομα όταν κλήθηκε η αστυνομία για να επέμβει όταν προπηλακίστηκαν δύο τρανς άτομα από δεκάδες παρευρισκόμενους στην πλατεία.

Να σημειωθεί ότι ανακοινώσεις καταδίκης για το επεισόδιο εξέδωσαν ήδη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, το Μέρα25 και η Νέα Αριστερά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czq1ir4ra39t)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ