Ελλαδα

Γιατρός στη Λάρισα καταγγέλθηκε ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του

Καθαρή η ιατροδικαστική εξέταση - Διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοριτσάκι πλάτη στον φακό μπροστά σε ενυδρείο
Λάρισα: Καταγγελία ότι γιατρός ασέλγησε στην κόρη του © Unsplash / Caroline Hernandez

Λάρισα: Καταγγελία ότι γιατρός ασέλγησε στην κόρη του - Τα ευρήματα των ειδικών και η διαμάχη με τη μητέρα

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν εδώ και λίγες ώρες αστυνομικοί στη Λάρισα, έπειτα από την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πως ένας πατέρας - γιατρός στο επάγγελμα - ασελγεί στην ανήλικη κόρη του. Η υπόθεση έχει πολλά θολά σημεία, καθώς οι γονείς του μόλις 4 ετών κοριτσιού βρίσκονται σε εντονότατη διαμάχη για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού, με τη μηνύσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Λάρισα: Καταγγελία ότι γιατρός ασέλγησε στην κόρη του

Η τελευταία καταγγελία που αφορά τον πατέρα της ανήλικης είναι πως ασελγούσε πάνω στο κορμί της, ενώ το παιδί βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, έξω από το χωριό όπου διαμένουν. Για την καταγγελία ενημερώθηκε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πιερίας όπου εντόπισε τον πατέρα να βρίσκεται με την κόρη του σε παιδική χαρά. Το κορίτσι, μεταφέρθηκε στο εξεταστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, όπου η ιατροδικαστής την εξέτασε και δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δημιουργούν ερωτηματικά.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είναι αθώος και ότι πρόκειται για πλεκτάνη που έχει στήσει στον ίδιο η μητέρα της ανήλικης. Προς το παρόν, οι αστυνομικοί έχουν αποστείλει όλα τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος και χειρίζεται την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ