Ελλαδα

«Φοβάται να μείνει μόνη», λέει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού

Τι ρώτησε τον πατέρα της μετά το χειρουργείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού
Ερμού: Η κατάστασης της 22χρονης μετά την επίθεση © Facebook

Ερμού: Η κατάσταση της 22χρονης μετά την επίθεση με μαχαίρι - Τι ρώτησε τον πατέρα της μετά το χειρουργείο

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 22χρονη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστό της άνδρα στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής (1.3). Όπως δηλώνει ο πατέρας της, η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια και ξεσπά σε κλάματα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czkanq76kddl)

Ερμού: Η κατάστασης της 22χρονης μετά την επίθεση με μαχαίρι

Ο 33χρονος δράστης μαχαίρωσε την κοπέλα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, αναμένεται τις επόμενες ώρες στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοπέλα ήταν «κατάσκοπος και τον παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας της 22χρονης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», είπε πως η κόρη του φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια στο θάλαμο του νοσοκομείου. «Μπήκα χθες (σ.σ. Σάββατο) 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια της 22χρονης με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (2/3), ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Η 22χρονη έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Οι γιατροί θεωρούν πως την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη, καθώς το μαχαίρι του δράστη τη βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς την καρδιά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czjtoxvomtc1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ