Ελλαδα

Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στον Πόρο - Ποια στοιχεία δείχνουν την εξαφανισμένη Σταυρούλα

Η μαρτυρία για λουόμενη στην ΕΔΕΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο
Εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά: Σορός στον Πόρο

Εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά: Η σορός στον Πόρο και τα στοιχεία που δείχνουν την αγνοούμενη

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στην εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη. Σορός που εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της στον Πόρο, φέρνει νέα δεδομένα, με τις αρχές να έχουν στοιχεία σχετικά με την ταυτοποίηση της, κάτι που θα γίνει μετά από εξέταση DNA. Πλέον εξετάζεται αν η σορός ανήκει στην 52χρονη γυναίκα. 

Συγκεκριμένα, σορός γυναίκας βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες. Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, εφόσον δεν ήταν δυνατό να ταυτοποιηθεί τότε, φυλάσσεται στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά. Το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά καθυστέρησε τέσσερις μήνες, δυσκόλεψε τη διαδικασία ταυτοποίησης, ενώ η αλλοίωση της σορού δυσχέραινε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czayvmf65kht)

Εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά: Σορός στον Πόρο και τα στοιχεία

Όπως συμπληρώνει το anikolouli.gr, η σορός βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας, οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου. Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού που έσπευσε στο σημείο, την περισυνέλλεξε. Ήταν ηλικίας 50-55 ετών με ύψος γύρω στο 1,70. Φορούσε μαύρο μπικίνι με αθλητικό σουτιέν γνωστής εταιρίας. Στα μαύρα μαλλιά της είχε ένα ροζ κοκκαλάκι. Από την έρευνα του Λιμενικού που επιλήφθηκε της υπόθεσης, φαίνεται να προκύπτει πως η γυναίκα που εντοπίστηκε στον Πόρο πιθανότατα να είναι η λουόμενη που εθεάθη στην Παραλία ΕΔΕΜ του Φαλήρου το βράδυ της 20ης Αυγούστου.

Μια γυναίκα που άφησε ένα τσαντάκι χωρίς στοιχεία στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα. Λουόμενος που την είδε παρατήρησε την επόμενη ημέρα στις 21 Αυγούστου ότι τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονταν στο σημείο που τα είχε αφήσει το προηγούμενο βράδυ και έτσι ειδοποίησε τις αρχές. Οι αξιωματικοί του λιμενικού υποστηρίζουν πως πρέπει να είναι η ίδια γυναίκα καθώς ταιριάζουν τόσο η απόσταση των 27 Ναυτικών μιλιών με τα ρεύματα που επικρατούσαν στην θαλάσσια περιοχή όσο και το διάστημα των 3,5 ημερών που μεσολάβησε ως τον εντοπισμό της. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czb3lyafw61l)

Σύμφωνα με το STAR, εντοπίστηκαν κοσμήματα που μοιάζουν με αυτά που φορούσε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά. 

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά 

Από τον Αυγούστου αγνοείται 52χρονη γυναίκα στην Κυψέλη. Η Σταυρούλα φέρεται να έφυγε από το σπίτι, στο οποίο συγκατοικούσε με φίλη της τα τελευταία 25 χρόνια, χωρίς να πάρει μαζί της κάποιο προσωπικό της αντικείμενο, εκτός από το κινητό της. Η συγκάτοικος της 52χρονης άκουσε μία συνομιλία που είχε και ένα ραντεβού στο οποίο αναμενόταν να πάει.

«Ήταν στο σπίτι και μιλούσε στο κινητό. Δε με είχε καταλάβει που ήρθα και την άκουσα να λέει ένα όνομα: "κύριε Γιώργο θα είστε στην πλατεία; Έρχομαι να κανονίσουμε για τη δουλειά. Θα είστε με τη σύζυγό σας; Σε μισή ώρα θα είμαι εκεί"», φέρεται να είπε η αγνοούμενη στο τηλέφωνο. Η φίλη της Σταυρούλας ανέφερε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ακριβό ρολόι και κοσμήματα, ενώ είχε μαζί της ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο είχε μέσα πράγματα. Πήρε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, ενώ άφησε κάρτες, πορτοφόλι, ταυτότητα και έγγραφα στο σπίτι. Μετά από καιρό δηλώθηκε η εξαφάνισή της από συγγενικό πρόσωπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ