Ελλαδα

Αγωνία για την εξαφάνιση 52χρονης από την Κυψέλη - Το ραντεβού και η απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της

Τι δηλώνει η συγκάτοικός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Missing Alert για την εξαφάνιση της 52χρονης από την Κυψέλη
Το Missing Alert για την εξαφάνιση της 52χρονης από την Κυψέλη © Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 52χρονης στην Κυψέλη: Η συγκάτοικός της για το ραντεβού που είχε και η φιλική σχέση με 32χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Από τον Αυγούστου αγνοείται 52χρονη γυναίκα στην Κυψέλη. Η Σταυρούλα φέρεται να έφυγε από το σπίτι, στο οποίο συγκατοικούσε με φίλη της τα τελευταία 25 χρόνια, χωρίς να πάρει μαζί της κάποιο προσωπικό της αντικείμενο, εκτός από το κινητό της. Η συγκάτοικος της 52χρονης άκουσε μία συνομιλία που είχε και ένα ραντεβού στο οποίο αναμενόταν να πάει. 

«Ήταν στο σπίτι και μιλούσε στο κινητό. Δε με είχε καταλάβει που ήρθα και την άκουσα να λέει ένα όνομα: "κύριε Γιώργο θα είστε στην πλατεία; Έρχομαι να κανονίσουμε για τη δουλειά. Θα είστε με τη σύζυγό σας; Σε μισή ώρα θα είμαι εκεί"», φέρεται να είπε η αγνοούμενη στο τηλέφωνο. Η φίλη της Σταυρούλας ανέφερε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ακριβό ρολόι και κοσμήματα, ενώ είχε μαζί της ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο είχε μέσα πράγματα. Πήρε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, ενώ άφησε κάρτες, πορτοφόλι, ταυτότητα και έγγραφα στο σπίτι. Μετά από καιρό δηλώθηκε η εξαφάνισή της από συγγενικό πρόσωπο.

Κυψέλη: Ερευνάται η σχέση της 52χρονης με γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με το Star, η αστυνομία ερευνά τη σχέση της με γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν που ερευνά την υπόθεση, πρόκειται για μια προσωποιημένη κάρτα, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία μιας άγνωστης γυναίκας. Σύμφωνα με τον κ. Βεραμόν, πρόκειται για μια γυναίκα 32 ετών, η οποία έναν χρόνο πριν την εξαφάνιση της Σταυρούλας είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, στην περιοχή της Κυψέλης. «Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία ψάχνει ακόμα αυτή την υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας», τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε βρεθεί αργά το βράδυ σε πεζοδρόμιο, ήταν ημίγυμνη από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Γύρω από την υπόθεση επικρατεί ένα μυστήριο, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε ή είναι ακόμα ζωντανή και η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή. Η συγκάτοικος της Σταυρούλας έχει κληθεί ξανά να δώσει κατάθεση, καθώς η γυναίκα με την αγνοούμενη είχαν στενές φιλικές σχέσεις.

«Υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο η γυναίκα ήθελε να το επενδύσει σε συνεργασία με την αγνοούμενη», τόνισε ο κ. Βεραμόν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyg5hlguw8p5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ