Ελλαδα

Σε αργία από το Δήμο Ερέτριας ο «Παλαιοχριστιανός» - Δούλευε με στικάκι ίντερνετ

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος που ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα - ψυχίατρο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Σε αργία o 45χρονος
Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Σε αργία o 45χρονος

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Σε αργία o 45χρονος - Ζήτησε να εξεταστεί πραγματογνώμονα- ψυχίατρο ενώ αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιοτήτας τις τις τελευταίες ώρες για το πως εργαζόταν στο Δήμο ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός από το λαγούμι στο οποίο διέμενε.

Σήμερα (21.2) πέρασε τη πόρτα του αυτοφώρου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέθηκε σε αργία από το Δήμο Ερέτριας όπου μέχρι πρόσφατα φέρεται να εργαζόταν εξ΄αποστάσεως με τηλεργασία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czamuvxozsoh)

«Παλαιοχριστιανός»: Είχε στη κατοχή του υπολογιστή και στικάκι με ίντερνετ 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 45χρονος φέρεται να είχε στη διάθεσή του όλο τον απαιραίτητο εξοπλισμό για τηλεργασία. Πιο συγκεκριμένα, είχε στη κατοχή του ηλεκτρονικό υπολογιστή και στικάκι με ίντερνετ παρά τα «πιστεύω» του για τη τεχνολογία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος του δήμου Ερέτριας, Παρασκευή Αμερικάνου Κικίδου, ο άνδρας δούλευε από το 2020 στον δήμο Ερέτριας ως εργάτης καθαριότητας και από την περίοδο του covid εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας. Όπως η ίδια είπε, ο Παλαιοχριστιανός το πρώτο χρονικό διάστημα πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία αλλά μετά τον κορωνοϊό δεν είχε ποτέ ξανά φυσική παρουσία εκεί.

Ευθύνη του 45χρονου ήταν αρχικά να συντονίζει τα δρομολόγια των οχημάτων καθαριότητας και των φορτηγών για μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων και στη συνέχεια, όταν δούλευε εξ αποστάσεως, του είχαν αναθέσει από την υπηρεσία να κάνει κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα πετρέλαια, στο γραφείο κίνησης.

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», δηλωσε μεταξύ άλλων μόλις αποχώρησε απο τα δικαστήρια.«Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη», ενώ τόνισε πως δε ξέρει που βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά του. 

Κορινθία: Αίτημα για εξέταση από πραγματογνώμονα κατέθεσε ο 45χρονος στο δικαστήριο

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» από την Κόρινθο, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, ο 45χρονος αιτήθηκε γνωμάτευση από πραγματογνώμονα για να εξεταστεί για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czapfmqyfxj5)

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος έχει καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα ενώ ισχυρίζεται πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορωνοϊού δεν ανανεώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να μην έχουν εμφανιστεί και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ