Ελλαδα

Προσήχθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία

Παράλληλη αστυνομική επιχείρηση και στη Λαμία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από την αστυνομική επιχείρηση στο σημείο όπου ζει η κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία
Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Προσαγωγή 45χρονου πατέρα © korinthostv.gr

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Προσαγωγή του 45χρονου πατέρα της οικογένειας

Στην προσαγωγή του 45χρονου πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμι και σπίτια από άχυρο και λάσπη σε απομακρυσμένη περιοχή της Κορινθίας προχώρησαν οι αρχές, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που διεξήχθη από νωρίς το πρωί της Κυριακής (18.2)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλη αστυνομική επιχείρηση παρουσία εισαγγελέα και κοινωνικών λειτουργών βρίσκεται σε εξέλιξη σε αντίστοιχη κοινότητα και στη Λαμία. Στην περιοχή βρέθηκε μόνο ο 45χρονος πατέρας και ο 15χρονος γιος του. Ο 45χρονος αρνήθηκε να πει πού βρίσκονται τα παιδιά, αναφέροντας μόνο ότι είναι σε ασφαλές σημείο, ενώ ζήτησε τη συνδρομή δικηγόρου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz830n408guh)

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Προσαγωγή του 45χρονου πατέρα - Αυτοψία για τις συνθήκες όπου ζουν τα παιδιά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αυτοψία πραγματοποιείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτοψίας, σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική παραγγελία, αναμένεται να γίνει έρευνα σχετικά με τα έγγραφα των παιδιών και την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας από την κοινωνική λειτουργό αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με τα ευρήματα που προέκυψαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz82ibkg5t8h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ