Ελλαδα

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας

Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας - Απολογείται την Τετάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορινθία: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών - Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζουν στην Κορινθία © Alpha/screen shot

Κορινθία: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών - Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστινών στην Κορινθία, πήγε συνοδεία αστυνομικών στα επείγοντα του νοσοκομείου Κορίνθου εξετάστηκε και έφυγε.

Ο 45χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη (21.02.2024) για τις κατηγορίες της απείθειας, έκθεσης ανηλίκων και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης.

Μέχρι τότε ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας θα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο 45χρονος βγαίνει από τον εισαγγελέα: 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9937b8kkmp)

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε στο Korinthostv.gr ότι «σύντομα ο εντολέας μου θα είναι ελεύθερος με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου διότι τα αδικήματα αυτά δεν υποστηρίζονται λόγω του ότι το παιδί έχει φοιτήσει και τις τρεις τάξεις του δημοτικού, το ίδιο και το δεύτερο παιδί όταν κατοικούσαν στην Αττική.

Δεν υφίσταται η κατηγορία.

Θα δει η πολιτεία όλες τις περιπτώσεις.

Υπάρχουν και άλλες πολλές οικογένειες που ζουν ομαδικά, αντισυμβατική ζωή παντού στην Ελλάδα και δεν έχουν τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ