Ελλαδα

Καλλιακμάνης: Έρευνα για το ενδεχόμενο αιμομιξίας στην οικογένεια «παλαιοχριστιανών» της Κορινθίας

«Η μητέρα δεν έχει απαγάγει τα παιδιά», υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι από άχυρο και λάσπη στο οποίο διαμένει η οικογένεια παλαιοχριστιανών στην Κορινθία
Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Έρευνα για αιμομιξία © Youtube

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Έρευνα για το ενδεχόμενο αιμομιξίας - Πού βρίσκονται τα παιδιά

Έρευνα για το ενδεχόμενο αιμομιξίας στην οικογένεια «Παλαιοχριστιανών» που ζει απομονωμένη, μακριά από την τεχνολογία και σε λαγούμι 30 μέτρων στην Κορινθία φέρεται να εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8u8xg0ecm1)

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε στο MEGA o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης. Από την πρώτη στιγμή, η έγκυος, όσο και ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας, φέρεται να μην κατονόμασαν στις αρχές τον πατέρα του παιδιού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8tillyx181)

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Έρευνα για αιμομιξία - Άφαντοι μητέρα και παιδιά

Την ώρα που οι πληροφορίες σχετικά με τη διενέργεια έρευνας για αιμομιξία βρίσκουν το φως της δημοσιότητας, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και των ανήλικων παιδιών της οικογένειας που δεν εντοπίστηκαν στην αυτοψία που διενήργησαν την Κυριακή (18.2) οι αστυνομικές αρχές παρουσία εισαγγελέα και κοινωνικών λειτουργών. «Έχουν γονική μέριμνα και οι δύο, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν αγνοούνται ούτε τα έχει απαγάγει η μητέρα», είπε στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Σε ό,τι αφορά την «εξαφάνιση» της μητέρας και των παιδιών ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι «και στις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εκεί τα παιδιά», ενώ ερωτηθείς για το πού βρίσκονται, απάντησε πως, «η μητέρα τους είχε ανειλημμένη υποχρέωση προς συγγενικό της πρόσωπο και πήρε τα παιδιά μαζί τους». Ο 15χρονος γιος της οικογένειας έχει μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο «Παίδων», ωστόσο μέλος της οικογένειας διαψεύδει αυτήν την πληροφορία. 

Σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης ο δικηγόρος της οικογένειας είπε πως στον χώρο υπάρχει ρεύμα, αφού «ο πατέρας είχε τοποθετήσει φωτοβολταϊκά και λειτουργούσαν όλες οι συσκευές» και καταλόγισε υποκρισία στην κοινωνία, διερωτώμενος «γιατί τέσσερα χρόνια που όλοι ήξεραν ότι ζούσε εκεί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά;».

Όσο για το πώς ζούσε η οικογένεια «παλαιοχριστιανών», ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε πώς «ο πατέρας ήταν υπάλληλος σε δήμο και πληρώνεται κανονικά, επίσης παράγει την τροφή του μόνος του. Έχει ελιές, γάλα, ζώα».

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζουν στην Κορινθία σε λαγούμι 30 μέτρων
Με τηλεργασία δουλεύει σε Δήμο ο πατέρας της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών»© Youtube / Star

Κορινθία: Στον εισαγγελέα σήμερα ο πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών»

Ο πατέρας της οικογένειας, μετά τη σύλληψή του το μεσημέρι της Κυριακής, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα  Ο πατέρας κρατείται από χθες στην Ασφάλεια Κορίνθου και σήμερα θα οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Σε βάρος του, μετά τη σύλληψή του, έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8vq8ctdauh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ