Ελλαδα

«Ο Αιγύπτιος ίσως ήθελε να κρατήσει όμηρο τη Δέσποινα Καρνέση» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Τα νέα δεδομένα της δολοφονίας στη Γλυφάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυφάδα: Τι απαντά ο δικηγόρος οικογένειας Καρνέση
Τα νέα δεδομένα της δολοφονικής επίθεσης στη Γλυφάδα (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Γλυφάδα: Τι απαντά ο δικηγόρος οικογένειας Καρνέση - «Προσχεδιασμένο το έγκλημα - Μισούσε τις αδελφές Καρνέση» ανέφερε ο κ. Ηρειώτης

Άλυτος γρίφος παραμένει για τις Αρχές το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα από τον Αιγύπτιο.

Η πρώην εργοδότρια του Μαρία Καρνέση, ο σύζυγος της αδελφής της Δέσποινας και μια παράπλευρη απώλεια, ο πρώην καπετάνιος και μετέπειτα υπεύθυνος του λογιστηρίου Ηλίας Κουκουλάρης, έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του Αιγύπτιου ο οποίος αναζητούσε τα πρώην αφεντικά του για να τα σκοτώσει. «Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω, θα τους σκοτώσω όλους» φώναζε μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής ο πρώην επιστάτης της οικογένειας Καρνέση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz4m15qgzkbt)

Προσχεδιασμένο το έγκλημα στη Γλυφάδα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση

Για ένα άγριο και προσχεδιασμένο έγκλημα έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση, Γιάννης Ηρειώτης, και σημείωσε πως πιθανότατα τα σχέδιά του να ανατράπηκαν μετά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Ο δικηγόρος μίλησε στο Mega και τόνισε πως «Πήγε στοχευμένα, όπως λένε. Δεν δικαιολογείται κανένας λόγος της ενέργειάς του. Ήταν ένα προσχεδιασμένο και άγριο έγκλημα. Είχε απολυθεί τον Μάρτιο του 2023, είχε πάρει αποζημίωση 75.000 ευρώ, είχε 500.000 σε καταθέσεις στην Ελλάδα. Με 500.000 ευρώ 75 ετών, τι να ανησυχήσει;»

«Από τι αγανάκτησε; Ξέρουμε μέχρι σήμερα τι έχει γίνει». «Ήταν τρεις άνθρωποι γλυκύτατοι, ευπρεπέστατοι, δεν ύψωναν τον τόνο της φωνής τους, μίλαγαν πολιτισμένα και όποιες διαφορές τις έλυναν πολιτισμένα. Απόδειξη ότι η διαφορά με τον αδερφό οδηγήθηκε προς επίλυση στα δικαστήρια, κάναμε την αγωγή, δικάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, περιμένουμε την απόφαση», είπε ως προς την διαμάχη που είχαν τα τρία αδέρφια μεταξύ τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz4kb5zdvxbl)

«Γίνονται σκέψεις ότι ήθελε να πάρει όμηρο την Δέσποινα Καρνέση»

«Για κάποιο λόγο υπήρχε μίσος του ανθρώπου προς τις αδερφές Καρνέση. Δεν γνωρίζω γιατί υπάρχει το μίσος. Το γεγονός ότι αυτοκτόνησε δείχνει ότι είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα. Μπορεί να αυτοκτόνησε επειδή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Δεν αποκλείεται κάποιος να τον "φόρτιζε", αλλά κανείς δεν το ξέρει. Όταν επιλήφθηκε η αστυνομία τότε κατάλαβε ότι το σχέδιο που έχει οργανώσει στο μυαλό του δεν μπορούσε να το υλοποιήσει οπωςτο είχε στο αρρωστημένο του μυαλό, είδε ότι προφανώς δεν είχε ελπίδα να ολοκληρώσει το σχέδιό του και προέβη στο απονενοημένο διάβημα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση μίλησε και στον Αντ1 όπου ανέφερε πως ο Αιγύπτιος «Ο άνθρωπος πήγε αποφασισμένος, η ταχύτητα επέμβασης της αστυνομίας τού χάλασε τα σχέδια. Γίνονται κάποιες σκέψεις μήπως ήθελε να πάρει όμηρο την κυρία Δέσποινα δεν ξέρω τι άλλο ήθελε να κάνει αλλά η πολύ γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας του χάλασε τα σχέδια και προχώρησε στο απονενοημένο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz4kixit1qy1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ