Ελλαδα

Ποιος είναι ο 48χρονος κακοποιός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο - Οι σχέσεις με τον Ριζάι και η δολοφονία το 2014

Γνωστός με το προσωνύμιο «Τάκης ο Αλβανός»

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Τάκης ο Αλβανός»: Ποιος είναι ο 48χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο (φωτογραφία αρχείου) © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Τάκης ο Αλβανός»: Ποιος είναι ο 48χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο - Για τι κατηγορείται

Ο «Τάκης ο Αλβανός» είναι ο 48χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα. Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για έκρηξη.

Πρόκειται για σκληρό κακοποιό, ο οποίος φέρεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, αλλά και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο των ποινικών.

Για τι κατηγορείται ο 48χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Κατηγορείται - σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του - πώς το 2014 σκότωσε έναν ομοεθνή του και τραυμάτισε τη σύντροφό του. Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί στην Αττική Οδό λίγο πριν το αεροδρόμιο και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 48χρονος φέρεται να είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα του θύματος.  Η βόμβα εξερράγη ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει με αποτέλεσμα οδηγός να χάσει ακαριαία της ζωή του και η σύντροφός του τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ερευνάται για τη συμμετοχή του και σε μία ακόμη εγκληματική ενέργεια το 2017, ενώ αρκετές φορές έχει ελεγχθεί από τους αστυνομικούς για συμμετοχή και σε άλλα αδικήματα, για τα οποία όμως δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών με τον ίδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να μην θέλει να πει το παραμικρό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cysu5epuowg1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ