Ελλαδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας

Θρήνος για το τραγικό τέλος της 38χρονης Γεωργίας - Οι κλήσεις του οδηγού πριν χαθεί στα νερά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας
Στιγμιότυπο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Πλουτοχώρι Ηλείας: Έρευνες για τον 45χρονο οδηγό - Πώς το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο - Νεκρή η 38χρονη Γεωργία

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου, του οδηγού του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας. Οι διασώστες επιχειρούν για ακόμη ένα 24ωρο, με τις ελπίδες για την εύρεσή του εν ζωή να σβήνουν. Το χωριό έχει ήδη βουτηχτεί στο πένθος για τον τραγικό θάνατο της 38χρονης Γεωργίας, η οποία επίσης επέβαινε στο όχημα, όταν το ζευγάρι επιχείρησε να περάσει το φουσκωμένο ποτάμι από γεφυράκι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου εν μέσω κακοκαιρίας. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 45χρονος στην Ηλεία
Νεκρός εντοπίστηκε ο 45χρονος στην Ηλεία © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Η σορός της 38χρονης Γεωργίας βρέθηκε 1,5 περίπου χιλιόμετρο από το σημείο της παράσυρσης του αυτοκινήτου και σε πολύ κοντινή απόσταση, βυθισμένο στις λάσπες και τα νερά βρέθηκε το όχημα. Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε από τις αρχές. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, με τη συνδρομή μηχανήματος έργου ανασύρθηκε όμως κατά τον έλεγχο που έκαναν δύτες της ΕΜΑΚ και ενώ ήταν μέσα στο νερό αλλά και στη συνέχεια, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά την τύχη του 45χρονου. 

Πλουτοχώρι Ηλείας - Πώς έγινε η μοιραία παράσυρση

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι, που ζούσε στον Πύργο αποφάσισε τη Δευτέρα (15.1) να επισκεφθεί το Πλουτοχώρι τόπο καταγωγής του 45χρονου αγνοούμενου. Ο 45χρονος αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, γνωρίζοντας καλά την περιοχή και τους κινδύνους σε περιπτώσεις δυνατών βροχοπτώσεων, όταν αντιλήφθηκε ότι τα νερά καλύπτουν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, ακινητοποίησε το όχημά του πριν φτάσει σε αυτό και κάλεσε σε βοήθεια συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να σπεύσει με κάποιο αγροτικό μηχάνημα και να τραβήξει το αυτοκίνητο.

Τα νερά του ποταμού Αχέροντα είχαν φουσκώσει επικίνδυνα και έτσι δεν θα ήταν δυνατό το αγροτικό μηχάνημα να τραβήξει το όχημα. Ο 45χρονος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά πολύ γρήγορα τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα νέο κύμα στη συνέχεια έσπασε το κράσπεδο και έριξε το όχημα μέσα στο ποτάμι.

Κάτοικοι της περιοχής, από κοντινό σημείο, έντρομοι παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν ενώ συνέχιζαν να βλέπουν τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται όσο αυτό παρασύρονταν από τον χείμαρρο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cygn7q2d8eoh)

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από την Ηλεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ