Ελλαδα

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον σύζυγό της

Το αυτοκίνητό τους είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά σε γέφυρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο φουσκωμένος χείμαρρος που παρέσυρε το αυτοκίνητο του ζευγαριού
Ο φουσκωμένος χείμαρρος που παρέσυρε το αυτοκίνητο του ζευγαριού στην Ηλεία © ilialive.gr

Ηλεία: Παράσυρση ζευγαριού από χείμαρρο - Νεκρή η γυναίκα - Έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα

Νεκρή ανασύρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η αγνοούμενη γυναίκα από το Πλουτοχώρι Ηλείας. Το όχημα στο οποίο επέβαινε με τον σύζυγό της παρασύρθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (15.1) από χείμαρρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ έχουν εντοπίσει τη γυναίκα σε απόσταση 1,5 χλμ από το σημείο που παρασύρθηκε. Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή 43 πυροσβεστών με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, προκειμένου να εντοπιστεί ο σύζυγος της και οδηγός του οχήματος. 

Ηλεία: Παράσυρση ζευγαριού από χείμαρρο - Νεκρή η γυναίκα
Ηλεία: Παράσυρση ζευγαριού από χείμαρρο - Νεκρή η γυναίκα © patrisnews.gr

Ηλεία: Πώς το αυτοκίνητο του ζευγαριού παρασύρθηκε από τον χείμαρρο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο  παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, το όχημα οδηγήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε ούτε στην πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, όσο και ο αγνοούμενος σύζυγός της είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου, ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην περιοχή τους. Η κακοκαιρία πλήττει από εχθές την περιοχή, η οποία έχει πλημμυρίσει, χωρίς να κινδυνεύει το χωριό. Ήδη έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου.

Ηλεία: Αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση του ζευγαριού από χείμαρρο

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr αναφέρει ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ