Ελλαδα

Αγωνία για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλεία: Έρευνες για την παράσυρση ζευγαριού από χείμαρρο
Το σημείο από όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού στην Ηλεία από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου © ilialive.gr

Ηλεία: Έρευνες για την παράσυρση ζευγαριού από χείμαρρο - Αγωνία για την τύχη τους

Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι που φέρεται να παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία, όταν επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με το αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο  παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, το όχημα οδηγήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε ούτε στην πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Ηλεία: Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού του ζευγαριού που παρασύρθηκε από χείμαρρο 

Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας (15.1) έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του ζευγαριού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αγνοούμενοι είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου, ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην περιοχή τους. Η κακοκαιρία πλήττει από εχθές την περιοχή, η οποία έχει πλημμυρίσει, χωρίς να κινδυνεύει το χωριό. Ήδη έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου.

Ηλεία: Αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση του ζευγαριού από χείμαρρο

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr αναφέρει ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ