Ελλαδα

«Φώναζα "γιατί μου βίασες το παιδί" και με ειρωνευόταν»: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος πατέρας

Περιέγραψε πώς σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για τη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του στον Βόλο
Ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για τη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του στον Βόλο © thenewspaper.gr

Βόλος: Η απολογία του 50χρονου για το έγκλημα και η περιγραφή του φονικού με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του

Σημεία από την απολογία του 50χρονου που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του στον Βόλοόταν η κόρη του τού αποκάλυψε ότι την βίαζε στο παρελθόν και την εκβίαζε για να του δώσει χρήματα - έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Ο 50χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος του 33χρονου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με την επιβολή του κατ' οίκον περιορισμού.  

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyfusqdb56k1)

Βόλος: Πώς έμαθε ο 50χρονος για τον βιασμό και τον εκβιασμό της κόρης του από τον 33χρονο 

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος πληροφορήθηκε από τη σπιτονοικυρά της κόρης του ότι δεν είχαν πληρωθεί τα ενοίκια του διαμερίσματος στην πόλη που σπουδάζει. Η κόρη του βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της στον Βόλο και όταν σαν πατέρας ζήτησε εξηγήσεις δεν πήρε απαντήσεις. Τηλεφωνικά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί και πήγε σπίτι να συναντήσει τις δύο κόρες του. Στη συζήτηση μεταξύ πατέρα και κόρης αποκαλύφθηκε από την 18χρονη ότι τα χρήματα της είχε αποσπάσει πρόσωπο, που στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και την είχε βιάσει και τώρα την απειλούσε ότι αν δεν του έδινε χρήματα θα αποκάλυπτε στην οικογένεια και σε όλο τον κόσμο φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του και απεικόνιζαν αυτόν και τη νεαρή γυμνούς.

Αρχικά, η 18χρονη δεν αποκάλυψε το όνομα του προσώπου που την κακοποιούσε και την εκβίαζε στον πατέρα της. Ο πατέρας ζήτησε από την 18χρονη πλέον κόρη του καταθέσει μήνυση και να επισκεφτούν μαζί ψυχολόγο, για να μπορέσει να τη βιώσει να ξεπεράσει όσα είχε βιώσει. Ο δράστης υποστήριξε ότι έριχνε ευθύνες στον εαυτό του που τόσο καιρό δεν είχε αντιληφθεί τι βιώνει το παιδί του και του έγινε έμμονη ιδέα να μάθει ποιος ήταν ο κακοποιητής της. Την Τρίτη (9.1), η 18χρονη αποκάλυψε τελικά την ταυτότητα του βιαστή της. «Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και μου βίαζε το παιδί. Στη βαριά ψυχική μου κατάσταση προστέθηκε και το αίσθημα της προδοσίας», φέρεται να είπε στην απολογία του ο δράστης για το 33χρονο θύμα. 

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Πώς έγινε το έγκλημα με θύμα τον 33χρονο στον Βόλο © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-EUROKINISSI

Βόλος: Η περιγραφή του 50χρονου για τη στιγμή του εγκλήματος

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο 50χρονος είπε ακόμη στις αρχές ότι θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κουνιάδο του και φέρεται να είπε ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα, γνωρίζοντας το βίαιο παρελθόν του. Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν τηλεφώνησε ο ίδιος στον 33χρονο επειδή δεν είχαν πολλές επαφές, αλλά έβαλε τη σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της και να του ζητήσει να του παράσχει βοήθεια, ώστε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε, κοντά στην είσοδο του Βόλου. Ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου, τον διέσχισε και κινήθηκε προς τον 50χρονο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. «Γιατί μου βίασες και μου κατέστρεψες το κορίτσι», του φώναξε ο 50χρονος όταν τον είδε.

Εκείνος παρά το γεγονός ότι είδε προφανώς το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του, όχι μόνο δεν έδωσε κάποια εξήγηση αλλά αντίθετα χαμογέλασε ειρωνικά και τρέχοντας, αλλάζοντας διαρκώς κατευθύνσεις, προσπάθησε να του επιτεθεί και να του αποσπάσει το όπλο, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να κατέθεσε. Για να αμυνθεί ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου στο κεφάλι και το στήθος τον 33χρονο και εκείνος έπεσε κάτω. Ο 50χρονος περιγράφει ότι σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά και τότε ήρθαν στα χέρια. Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος περιγράφει ότι ο 33χρονος προσπάθησε να του αποσπάσει την καραμπίνα και τότε πλέον φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πατήθηκε η σκανδάλη και χτυπήθηκε θανάσιμα.

Επέστρεψε στον Βόλο, πήγε στο σπίτι της κόρης του χωρίς να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και από εκεί πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του, και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αποκαλύψει το έγκλημα που είχε διαπράξει. 

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ