Ελλαδα

«Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου βίαζε την 18χρονη», λέει η σύζυγος του 50χρονου δράστη

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 50χρονος δεν ήταν καλός πατέρας και σύζυγος

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμπέλα σε σημείο κοντά στον τόπο του εγκλήματος με θύμα 33χρονο στον Βόλο
Η σύζυγος του 50χρονου δράστη μιλά για το έγκλημα με θύμα τον αδελφό της στον Βόλο © ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

Βόλος: Η σύζυγος του 50χρονου για τη δολοφονία του αδελφού της, τα περί βιασμού της 18χρονης και τον γάμο τους

Η σύζυγος του 50χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, δηλώνει ότι δεν γνώριζε όλα όσα φέρεται να βίωνε η 18χρονη σήμερα κόρη του για τους βιασμούς της από τον αδελφό της. Η ίδια υποστηρίζει ότι βιώνει την απώλεια του αδελφού της και δεν πιστεύει όλα όσα αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα στον πατέρα της. Μάλιστα, σημειώνει ότι ο 50χρονος δεν ήταν καλός πατέρας. 

«Ο άνδρας μου σκότωσε τον αδελφό μου, τι άλλο να σας πω. Αλλά ό,τι και να είχε γίνει υπάρχει ο νόμος. Δεν έπρεπε να είχε φθάσει αυτός να κάνει τέτοια πράγματα», δήλωσε στο Star η σύζυγος του 50χρονου και αδελφή του θύματος. Η ίδια διευκρίνισε ότι η 18χρονη την οποία φέρεται να βίαζε ο αδελφός της, είναι παιδί του 50χρονου συζύγου της από προηγούμενο γάμο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cycm8eme9y69)

Βόλος - Σύζυγος 50χρονου: «Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης»

«Είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχω ένα αγόρι μαζί του 10 ετών. Εκείνος είχε τρία κορίτσια από τον προηγούμενο γάμο του, μαζί μας ζούσαν. Τα κορίτσια είναι 28, 25 και 18. Η μικρή λένε ότι κατηγόρησε τον αδελφό μου. Εγώ δεν ήξερα τίποτα ούτε για τον αδελφό μου, ούτε για το κορίτσι, ούτε για κανέναν. Επαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι, τα έβγαλε τώρα μέσα σε πέντε έξι ημέρες και έρχεται χθες στο σπίτι (σσ ο δράστης) να ετοιμαστεί, δηλαδή να πλυθεί, να ντυθεί, έκανε το μπάνιο του έβαλα να φάει, έλεγε θα ψάξω ποιος και τι, δεν μου είπε καν ότι είναι ο αδελφός σου και μετά φεύγει κάτω για Βόλο και στα μισά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει έχει σκάσει το λάστιχο, δεν μπορώ, δεν έχω κανέναν, πες σε παρακαλώ στον αδελφό σου να έρθει να με βοηθήσει γιατί είμαι εδώ στην άκρη του δρόμου. Παίρνω τον αδελφό μου εγώ, όπως μου είπε, ντάξει λέει ο κακομοίρης και σηκώθηκε να πάει να τον βοηθήσει και αυτόν τον έχει σκοτώσει τώρα», είπε η σύζυγος του 50χρονου για το πώς έγινε το έγκλημα. 

«Δύο αδέλφια ήμασταν εγώ και αυτός και οι γονείς μου έχουν τρελαθεί. Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άντρας μου δεν έπρεπε να το κάνει. Ο,τι και να είχε κάνει υπάρχει νόμος για κάθε πράγμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει. Εγώ είμαι η δεύτερη γυναίκα του, έχω κάνει υπομονή με πέντε παιδιά -γιατί έχω και εγώ ένα κορίτσι από τον πρώτο μου γάμο- και εν τέλει τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης, όλα. Το κορίτσι αυτό είναι στο Βόλο. Ο αδελφός μου ναι όλα αυτά τα χρόνια μπαινοέβγαινε στο σπίτι, όπως κάνουν όλα τα αδέλφια. Εγώ δεν κατάλαβα κάτι, τίποτα, δεν μού είπε κάτι το παιδί, δεν κατάλαβα τίποτα, τίποτα, τίποτα. Η κόρη του τα δύο τελευταία χρόνια έμενε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο σπίτι γιατί έμενε στην αδελφή του στον Βόλο γιατί έκανε φροντιστήρια. Δεν ξέρω τι έκανε το κορίτσι στο Βόλο, δεν ξέρω τι γινόταν», είπε η γυναίκα. 

Βόλος - Σύζυγος 50χρονου: «Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου βίαζε το κορίτσι»

Σε ερώτηση από τη δημοσιογράφο του Star για το αν πιστεύει ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του συζύγου της εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου είχε κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να το έχει κάνει υπάρχουν νόμοι. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, μας έχει σκοτώσει όλους με αυτό που έκανε, διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση του τον κάθε έναν και ας ήταν και αδελφός μου. Αλλά όχι να τον σκοτώσει. Εμένα δεν μου είπε καν ότι είναι ο αδελφός σου.Οι γονείς μου ήρθαν, κλαίνε, έχουν τρελαθεί, μόνη μου πρέπει να τραβήξω όλο αυτό».

«Ο άντρας μου δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ο άνδρας μου έλεγε πολλά ψέμματα. Και εμένα μου πήρε χρόνια να το καταλάβω», είπε για τη δική τους σχέση.  «Θύμωνε εύκολα;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος. «Ναι πολύ εύκολα, δηλαδή με το παραμικρό έπρεπε να πας με τα νερά του.Δεν ήταν και καλός πατέρας να σου πω την αλήθεια. Γιατί ένας πατέρας δεν αφήνει τα παιδιά να πηγαίνουν όπου θέλουν και εκείνος να πηγαίνει να κυνηγά γουρούνια, πρέπει να κοιτάει τα παιδιά. Γιατί εγώ ήμουν και μάνα και πατέρας για αυτά τα παιδιά, τα άφηνε ελεύθερα. Τα παιδιά θέλουν βοήθεια και υποστήριξη όταν είναι μικρά. Δεν με άκουγε. Εγώ ήμουν και μάνα για τα κορίτσια, προσπάθησα όσο μπορούσα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cybuw5zk0nop)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ