Ελλαδα

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του στον Βόλο

Ο 33χρονος βίαζε την κόρη του για περίπου 10 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 50ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 50ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Βόλος: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του - Διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα

Προσωρινά ελεύθερος σε κατ΄ οίκον περιορισμό αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονος κουνιάδου του στον Βόλο, καθώς υπήρξε διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ανακριτής υποστήριξε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του. Για το τι θα γίνει τελικά θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τις επόμενες ημέρες. Έως τότε ο 50χρονος θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο και όχι στην οικία του στην Αργαλαστή.

Βίαζε την κόρη του 50χρονου για 9 χρόνια

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 μέχρι 18 ετών, ενώ παράλληλα την εκβίαζε για να του δίνει χρήματα.

Η πλευρά του 50χρονου ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίας, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.

Ο ίδιος, παρότι ήταν άνεργος, φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ