Ελλαδα

Σημειωτόν σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών - Πού καταγράφονται αυτήν την ώρα δυσκολίες

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση ενώ βρέχει
Αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση ενώ βρέχει σε δρόμους της Αθήνας © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η κίνηση αυτήν την ώρα στην Αθήνα - Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη γέφυρα Λυκόβρυσης. Ομοίως, στην κάθοδο από τη γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ, κατόπιν χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω και της συνεχούς βροχόπτωσης στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι και τη Λεωφόρο Σχιστού έως τον Σκαραμαγκά. Δυσκολίες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης. Μεγαλύτερα προβλήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και την Ανθούσα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Κατεχάκη μεταξύ Ηλιούπολης και Βύρωνα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος των σταθμών του Μετρό  Άλιμος και Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά μέχρι το ρέμα της Πικροδάφνης και από το ύψος του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Πανόρμου μέχρι και το ύψος του ΟΑΚΑ. Ομοίως στην κάθοδο στο ύψος της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη.
Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη. Καθυστερήσεις στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης με τους δρόμους στο «κόκκινο»

kinisi_tora_oi_dromoi_me_mpotiliarisma

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ