Ελλαδα

Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Αττική Οδός - Σε ποια σημεία υπάρχει μποτιλιάρισμα

Η κίνηση αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό - Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω καθυστερήσεων
Κίνηση τώρα στον Κηφισό - Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2024

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτήν την ώρα (11.1) στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι τη Λένορμαν και χαμηλές ταχύτητες κατόπιν έως την Πέτρου Ράλλη.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το ρέμα της Πικροδάφνης και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού ως και την πλατεία Ιπποδαμείας. Επίσης, δυσκολίες στη Μαρίνα Φλοίσβου στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην Κατεχάκη από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Πανόρμου μέχρι την Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο στο ύψος του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη. Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Βεΐκου προς την Καποδιστρίου και στη Λεωφόρο Καποδιστρίου από το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λ.Κηφισίας (Δαχτυλίδι) στο ρεύμα προς Ελευσίνα κι από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι και την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου. Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι και τη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης με τα «κόκκινα» σημεία

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε την κίνηση που καταγράφεται αυτήν την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. 

Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Αττική Οδός - Σε ποια σημεία υπάρχει μποτιλιάρισμα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ