Ελλαδα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού και την Παραλιακή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα και μηχανές στο κέντρο της Αθήνας σε δρόμο με κίνηση
Κίνηση τώρα στους δρόμους: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Κίνηση τώρα στους δρόμους: Πού εντοπίζεται μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτήν την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύσκολη η κάθοδος από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλιού Αεροδρομίου μέχρι και το ρέμα της Πικροδάφνης και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού στην πλατεία Ιπποδαμείας. Δυσκολίες στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τις Τζιτζιφιές μέχρι και τον Φλοίσβο.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι και η Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Επίσης, η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι και τον Κηφισό. Δυσκολίες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών μέχρι την έξοδο της Λ. Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και από το ύψος του ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου. Δυσκολίες και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Πολύ αυξημένη η κάθοδος της Μεσογείων από τον Σταυρό μέχρι την πλατεία της Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού αλλά και της Κατεχάκη. Καθυστερήσεις στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη έως Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Βασιλίσσης σοφίας ανά τμήματα. Επίσης, στη Λεωφόρο Συγγρού από το από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι και τη Διάκου

Προβλήματα στη Λεωφόρου Βεΐκου από τη Λ. Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου καθώς και στην Καποδιστρίου από το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας μέχρι την Κηφισίας.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ποιες περιοχές ο χάρτης με τους δρόμους της Αττικής είναι κόκκινος, λόγω αυξημένης κίνησης και μποτιλιαρίσματος. 

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ