Ελλαδα

«Όταν υπάρχει αγάπη, ξεχνάς τον πόνο»: Συγκινεί ο Γιάννης Δαμιανός τρία χρόνια μετά τη μοιραία βουτιά για τον Σταυρό

Τα Θεοφάνια του 2021 βούτηξε για τον αδελφό του που είχε διαγνωστεί με λευχαιμία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Δαμιανός τραυματίστηκε πριν από τρία χρόνια όταν βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό στη θάλασσα
Ο Γιάννης Δαμιανός τραυματίστηκε πριν από τρία χρόνια όταν βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό στη θάλασσα © Facebook

Θεοφάνια: Ο Γιάννης Δαμιανός για τον τραυματισμό του μετά τη βουτιά για τον Σταυρό και τη ζωή του σήμερα

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Γιάννης Δαμιανός τραυματίστηκε σοβαρά όταν βούτηξε ανήμερα των Θεοφανίων στη θάλασσα της Χαλκίδας για να πιάσει τον Σταυρό και να αφιερώσει τη βουτιά στον αδελφό του που είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Σήμερα, βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς ο τραυματισμός τού επέφερε ολική τετραπληγία.

«Ήθελα να πιάσω τον σταυρό για να αφιερώσω αυτή τη βουτιά στον αδελφό μου πάνω από όλα. Ήταν μία λάθος κίνηση που έκανα και δεν υπολόγισα σωστά τα νερά και είχα τραυματισμό. Έπαθα κάκωση στον αυχένα, είχα πλήρη διατομή του νωτιαίου μυελού. Από τον λαιμό και κάτω δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα», είπε στον Ant1 ο Γιάννης Δαμιανός και προσθέτει: «Η πίστη μου δεν έχει αλλάξει. Όπως πίστευα τότε έτσι πιστεύω και τώρα και ίσως ακόμα πιο δυνατά. Με τον Χριστό έχουμε και ελπίδες να γίνει και οποιοδήποτε θαύμα. Δεν έχω μετανιώσει για εκείνη την ημέρα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy6yi48lgzpd)

Θεοφάνια: Ο Γιάννης Δαμιανός τρία χρόνια μετά τον τραυματισμό

Ο Γιάννης Δαμιανός μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες δύο φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και συγκίνησε: η μία από το 2020 και η άλλη από το 2024. Ο νεαρός άνδρας βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο και ποζάρει, τη δεύτερη φορά καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο. «Όταν έχεις τους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου, την οικογένειά σου, τους συγγενείς σου, φίλους σου, και σου συμπαραστέκονται όπως εμένα οι δικοί μου άνθρωποι σίγουρα περνά πολύ πιο ευχάριστα και όταν υπάρχει αγάπη ξεχνάς τον πόνο», έγραψε ο Γιάννης Δαμιανός μεταξύ άλλων. 

Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η...

Posted by Γιάννης Δαμιανός on Saturday, December 30, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ