Ελλαδα

Αστυνομικός κάνει σούζα με υπηρεσιακή μηχανή (βίντεο)

Έχει ξεκινήσει προκαταρκτική διοικητική εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός κάνει σούζα με δίκυκλο της ΕΛ.ΑΣ
© screenshot/Χ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός κάνει σούζα με μηχανή της ΕΛ.ΑΣ

Bίντεο που δείχνει αστυνομικό να κάνει σούζα με την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα, σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο φαίνεται να είναι πρόσφατο και δείχνει τον αστυνομικό να βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή και μόλις ξεκινάει από το φανάρι σηκώνει την μοτοσυκλέτα στις δύο ρόδες. Μαζί του φαίνονται άλλοι δύο δικυκλιστες της ΕΛ.ΑΣ. που αναπτύσσουν ταχύτητα ξεκινώντας από το φανάρι.

Το βίντεο που κατέγραψε πολίτης «έφτασε» στην ΓΑΔΘ 

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις και όπως προκύπτει τραβήχτηκε από πολίτη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Τα στοιχεία του είναι ήδη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού. 

Παραβίαση του ΚΟΚ

Ο ένστολος αστυνομικός με την μηχανή υπηρεσίας σημειώνεται ότι πραγματοποιεί παράβαση του ΚΟΚ. Η συγκεκριμένη παράβαση αν βεβαιωθεί σε πολίτη θα του επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 700 ευρώ και παράλληλα θα τιμωρηθεί με 9 βαθμούς στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών, ενώ θα του αφαιρεθεί για 30 ημέρες το δίπλωμα, η άδεια κυκλοφορίας αλλά και η μηχανή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ