- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου άκουσε τα Παραδοσιακά Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
Γέμισε χαμόγελα και χορούς το Προεδρικό Μέγαρο
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς - Οι επισκέπτες του Προεδρικού Μεγάρου έλαβαν δώρο από ένα γούρι για τη νέα χρονιά
Σαφές κοινωνικό και όχι μόνον, μήνυμα απέστειλε η Προεδρία της Δημοκρατίας μέσα από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. 'Αστεγοι και άτομα με αυτισμό, αλλά και παιδιά Ουκρανών είπαν, μεταξύ άλλων, τα κάλαντα στην κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η αρχή έγινε από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά, για να ακολουθήσου διαδοχικώς, μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL του βετεράνου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου και της Eurohoops Academy του συναθλητή του, Θοδωρή Παπαλουκά -μαζί τους ήταν και η αν. υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Ακόμη, κάλαντα είπαν οι συντοπίτες της Προέδρου, από την Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, αλλά και η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων -μαζί τους ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, που έχει διατελέσει γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας.
Κάλαντα είπαν επίσης στην κυρία Σακελλαροπούλου η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια». Η γιορτή έκλεισε με την Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδος και τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.
Δείτε τις φωτογραφίες από το Προεδρικό Μέγαρο
Φωτογραφίες: Eurokinissi
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.