- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αράχωβα: Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν βλέπουν ανθρώπινο χέρι να κακοποιεί το άτυχο χάσκι
Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη
Αράχωβα: Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν βλέπουν ανθρώπινο χέρι να κακοποιεί το άτυχο χάσκι - Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη
Όσο αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι από την Αράχωβα, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου, υποστηρίζει ότι από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, δεν φαίνεται να υπάρχει ανθρώπινη επέμβαση.
Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι από το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία «δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο». Ξεκαθάρισε, όμως, ότι η αστυνομία δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη.
Κ. Δημογλίδου: Η ΕΛΑΣ δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα
«Το προανακριτικό υλικό που έχουμε συλλέξει εμείς ως αστυνομία δεν έχει δοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Ό,τι υλικό έχει συλλέξει η αστυνομία, καταθέσεις, τις εξετάσεις των γιατρών που έγιναν και πριν και μετά, αφού πέθανε το ζώο, καταθέσεις των κτηνιάτρων, εκτός από τις εξετάσεις, βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις κατοίκων της περιοχής», είπε η κυρία Δημογλίδου.
«Η ΕΛΑΣ δεν έχει κτηνιάτρους, δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα, να το ξεκαθαρίσουμε. Με βάση το δικό μας υλικό, καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο. Φυσικά, η αστυνομία δεν είναι αυτή που θα αποφασίσει την αιτία θανάτου. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουμε αποτελέσματα από αυτές και φυσικά μένει και η πραγματογνωμοσύνη που έχει οριστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Δεν βλέπουμε, κάπου, κανέναν δράστη να κακοποιεί το ζώο», επισήμανε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.