Ελλαδα

Πώς έγινε η επίθεση των τριών σκύλων στην 50χρονη - «Έσβησε» έξω από τον κήπο του σπιτιού της

Η 50χρονη έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Θεσσαλονίκη: Η επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη - Νέες πληροφορίες για την τραγωδία

Τραγικό θάνατο βρήκε η 50χρονη γυναίκα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά στην περιοχή Νεοχωρούδα το μεσημέρι της Κυριακής (10.12). Η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών καταγόταν από την Ημαθία, ενώ ζούσε στην περιοχή όπου καταγράφηκε η τραγωδία τα τελευταία 20 χρόνια, διατηρώντας βιβλιοπωλείο. 

Όλα φαίνεται να συνέβησαν όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του κήπου για να πετάξει κλαδιά, τα οποία βρίσκονται έξω από το σπίτι. Τα σκυλιά της επιτέθηκαν στο δρομάκι και η γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στην πόρτα του κήπου της. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα σκυλιά φέρεται να ανήκουν σε 37χρονο γείτονα της 50χρονης ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Η 50χρονη έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα και όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά, αφού η γυναίκα είχε καταλήξει. 

Όπως αναφέρει το Mega, κάτοικος της περιοχής άκουσε τα σκυλιά και πυροβόλησε στον αέρα ώστε να φοβηθούν και να φύγουν. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν οι δύο γιοι της 17 και 18 χρονών, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της.

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν σε 50χρονη με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της στην αυλή του σπιτιού της όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων. Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

«Τα σκυλιά κυνηγούσαν πολλές φορές κόσμο», λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

«Τα σκυλιά λένε ότι είναι δεσποζόμενα, άγρια κατά ομολογία εδώ των κατοίκων. Ήταν πάνω σε μία στάνη και τα έφερε αυτός εδώ γιατί το σπίτι είναι μόνο του και έμπαιναν μετανάστες και το έκλεβαν, τα είχαν για να προφυλάσσουν το οικόπεδο και το σπίτι και έτσι ξέφυγαν», δηλώνει για το περιστατικό φίλη της 50χρονης.

Ο πρώην σύζυγός της, από την πλευρά του τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».