Ελλαδα

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Κρατούνταν για ώρες στο ΑΤ Ωραιοκάστρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης σκύλων που σκότωσαν την 50χρονη - Κρατούνταν για ώρες στο ΑΤ Ωραιοκάστρου

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν σε 50χρονη με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της στην αυλή του σπιτιού της όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων. Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxksqw7cohbt)

To χρονικό του περιστατικού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής (10.12) όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε την 50χρονη, καθώς είχε ήδη καταλήξει. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος δίνει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ