Ελλαδα

Συναγερμός στο Χαλάνδρι για ύποπτο φάκελο στα ΕΛΤΑ - Περιείχε σκόνη

Δεκάδες πυροσβέστες και στελέχη της ΕΜΑΚ στο σημείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλάνδρι: Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στα ΕΛΤΑ - Εντοπίστηκε σκόνη στο περιεχόμενό του - Σε εξέλιξη οι έρευνες με συμμετοχή Πυροσβεστικής - ΕΜΑΚ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης ύποπτου φακέλου από τα ΕΛΤΑ Κάτω Χαλανδρίου © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Χαλάνδρι: Συναγερμός για ύποπτο φάκελο στα ΕΛΤΑ - Εντοπίστηκε σκόνη στο περιεχόμενό του - Σε εξέλιξη οι έρευνες με συμμετοχή Πυροσβεστικής - ΕΜΑΚ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης ύποπτου φακέλου από τα ΕΛΤΑ Κάτω Χαλανδρίου.

Αναλυτικότερα, συναγερμός σήμανε στις 12.22 στην Πυροσβεστική, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου.

Χαλάνδρι: Έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό για τον ύποπτο φάκελο

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο για την περισυλλογή του φακέλου, την απολύμανσή του και την παράδοσή του για περαιτέρω έλεγχο στα εργαστήρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο που παρέλαβε τον φάκελο μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει κάποια αδιαθεσία, ερεθισμό ή τσούξιμο στα μάτια.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ, που βρίσκεται επί της οδού Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι, έχει κλείσει και στο σημείο έχουν μεταβεί 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ