Ελλαδα

Στείλτε γράμμα στον Άγιο Βασίλη με τη βοήθεια του Πίξελ, του ψηφιακού ταχυδρόμου των ΕΛΤΑ

Φέτος μπορείτε να στείλετε γράμμα είτε από τα κόκκινα γραμματοκιβώτια είτε ψηφιακά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος – βοηθός του Άη Βασίλη
Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος – βοηθός του Άη Βασίλη © EΛΤΑ

Γνωρίστε τον «Πίξελ», τον ψηφιακό ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ και βοηθό του Αγίου Βασίλη

Τα Χριστούγεννα 2023 απέχουν λιγότερο από ένα μήνα, οπότε αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για μικρούς - και, γιατί όχι, για μεγάλους - να στείλουν το γράμμα τους στον Αϊ-Βασίλη έτσι ώστε να... προλάβει να απαντήσει έγκαιρα και με τα κατάλληλα δώρα.

Πέρα από τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας, τα ΕΛΤΑ δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γράψουν και ηλεκτρονικά στον Άγιο Βασίλη, με τη βοήθεια του ψηφιακού ταχυδρόμου Πίξελ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύνθημα για την έναρξη της αγαπημένης δράσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» δίνει φέτος ο Πίξελ, ο ψηφιακός ταχυδρόμος, που αναλαμβάνει, με τα ηλεκτρονικά του εργαλεία, να μεταφέρει στον Άγιο Βασίλη όλα τα γράμματα των μικρών μας φίλων, με πολλή αγάπη και γιορταστική διάθεση.

Μάλιστα, όσοι και όσες στείλουν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας θα λάβουν φέτος απαντητική γιορταστική κάρτα-έκπληξη, την οποία ετόιμασε ο ίδιος ο Πίξελ.

Στο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site των ΕΛΤΑ, το hohoho.elta.gr, παιδιά και ενήλικες θα βρούνε βίντεο με χρηστικές πληροφορίες για το φετινό γράμμα, όπως επίσης και έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις.

Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα βρούνε οδηγίες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην τάξη μαζί με τους μαθητές τους.

Ο ίδιος ο Πίξελ ετοίμασε την φετινή απαντητική γιορταστική κάρτα-έκπληξη των ΕΛΤΑ που θα λάβουν όσοι πιστεύουν στο όνειρο.

Η δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» διοργανώνεται για περισσότερα από 30 χρόνια τώρα δωρεάν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τη φροντίδα όλων των ανθρώπων τους, που στηρίζουν διαχρονικά το σημαντικό αυτό έργο προσφοράς στην κοινωνία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ