- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Στις 8 Ιανουαρίου η δίκη των 26 κατηγορούμένων - Στο εδώλιο και η μητέρα της
Παραπέμπονται ο Ηλίας Μίχος και οι «πελάτες» που έκλεινε για το ανήλικο κοριτσάκι
Σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση 12χρονης στον Κολωνό: Στις 8 Ιανουαρίου η δίκη των 26 κατηγορουμένων - Στο εδώλιο και η μητέρα της.
Για τις 8 Ιανουαρίου προσδιορίστηκε ενώπιον του μεικτού ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη των 26 κατηγορουμένων στη φρικώδη υπόθεση της 12χρονη από τον Κολωνό, θύματος σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης, με βασικούς κατηγορούμενους τον Ηλία Μίχο αλλά και τη μητέρα της.
Μετά την έκδοση παραπεμπτικού βουλεύματος για την υπόθεση του παιδιού, χθες το απόγευμα προσδιορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στην πιο σύντομη δικάσιμο που ήταν εφικτή, καθώς οι κατηγορούμενοι, που είναι όλοι προσωρινά κρατούμενοι, έχουν ήδη συμπληρώσει 12 μήνες προφυλάκισης.
Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (αριθμός 2865/2023) οι δύο πρωταγωνιστές όσων βίωνε το12χρονο κορίτσι θα καθίσουν στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού.
Κολωνός: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν Μίχος, μητέρα και «πελάτες»
Έτσι, ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό του κοριτσιού καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου. Στο βούλευμα οι δικαστές αναφέρουν πως η μητέρα της 12χρονης διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στην δικογραφία ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό.
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι αποκαλούμενοι "πελάτες του Μίχου", άνδρες που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.
Για την 12χρονη και όσα συνέβαιναν σε βάρος της βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε ώστε να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκόμενων της βασικής υπόθεσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.